Povezane vesti
Kardinal Nemet: Mladi pokazuju kvalitet
RTV 05.05.2025
RIM - Kardinal i beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas kako se govori da je Evropa stara, ali da treba pogledati države koje su živele pod vlašću Sovjetskog Saveza, da se "događaju čudesa" i da "pravoslavne crkve cvetaju" i da to govori za… »
Kardinal Nemet: Vidim ogroman podsticaj mladih koji pokazuju najbolje kvalitete hrišćanstva
Nova 05.05.2025
Kardinal i beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izjavio je danas za Televiziju Nova kako se govori da je Evropa stara, ali da treba pogledati države koje su živele pod vlašću Sovjetskog Saveza, da se "događaju čudesa" i da "pravoslavne crkve cvetaju" i da… »
Vesti dana »
Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u, kaže ministarka energetike
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 28 povezanih
Tabaković (NBS): Sekundarne sankcije značile bi obustavu svih plaćanja, ne želim da kažem ništa o specijalnoj operaciji
Danas pre 31 minutajoš 38 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 56 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza: Sutra pretežno sunčano i toplo, do 18 stepeni, na jugu i istoku mestimično kiša
Serbian News Media pre 56 minutajoš 53 povezane
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 22 povezane