Povezane vesti

Tramp: Saveznici slave pobedu u Drugom svetskom ratu koju smo im mi doneli; Šojgu: SSSR izveo više ofanziva nego zapadni…

Tramp: Saveznici slave pobedu u Drugom svetskom ratu koju smo im mi doneli; Šojgu: SSSR izveo više ofanziva nego zapadni…

RTV 06.05.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pobeda u Drugom svetskom ratu postignuta isključivo zahvaljujući SAD. "Pobedili smo u dva svetska rata, ali nikada nismo preuzeli zasluge za to - svi ostali to rade! Širom sveta… »
I Tramp bi da menja istoriju: Saveznici slave pobedu koju smo im mi doneli

I Tramp bi da menja istoriju: Saveznici slave pobedu koju smo im mi doneli

Pravda 06.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da je pobeda u Drugom svetskom ratu ostvarena samo zahvaljujući Sjedinjenim Američkim Državama. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pobeda u Drugom svetskom ratu postignuta isključivo… »
Tramp: Saveznici slave pobedu u Drugom svetskom ratu koju smo im mi doneli

Vesti online 06.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pobeda u Drugom svetskom ratu postignuta isključivo zahvaljujući SAD. – Pobedili smo u dva svetska rata, ali nikada nismo preuzeli zasluge za to – svi ostali to rade! Širom sveta, saveznici slave… »

NIN 06.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pobeda u Drugom svetskom ratu postignuta isključivo zahvaljujući SAD. "Pobedili smo u dva svetska rata, ali nikada nismo preuzeli zasluge za to - svi ostali to rade! Širom sveta, saveznici slave… »

Vesti dana »