Povezane vesti
"Gde je didi džej da joj objasni" Srpska influenserka ne živi više u Srbiji se pravi da je zaboravila maternji jezik -…
Kurir 06.05.2025
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već dve godine ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama je i te kako aktivna. Zorannah na Jutjubu često objavljuje blogove gde deli detalje iz privatnog života i svoje svakodnevne aktivnosti, a… »
"Marija karan: I ’to sam ja neda’ na aparatima" Srpska influenserka se preselila u Ameriku pa se pravi da je zaboravila…
Blic 06.05.2025
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah već dve godine ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama je i te kako aktivna. Zorannah na Jutjubu često objavljuje blogove gde deli detalje iz privatnog života i svoje svakodnevne aktivnosti, a… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 22. april: Oblačno, sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 3 minutajoš 25 povezanih
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Selaković usred Skupštine
Danas pre 38 minutajoš 19 povezanih
Studenti Medicinskog fakulteta sutra sa dekanom o odluci da ne mogu da učestvuju na izborima
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Izveštaj Amnesti internešenel: U Srbiji demonstranti, novinari i organizacije civilnog društva izloženi zastraživanju i nadzoru, pojačan izvoz oružja Izraelu
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Nova ekonomija pre 3 satajoš 20 povezanih