Povezane vesti
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU UN odbacuje izraelski plan za zatvaranje postojećih sistema pomoći u Gazi
Euronews 06.05.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu najavio je da će nova izraelska ratna ofanziva u Pojasu Gaze biti intenzivna vojna operacija usmerena na poraz Hamasa. Istovremeno, izraelski ministar nacionalne bezbednosti Itamar Ben Gvir kritikovao je odluku vlade… »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp: Huti rekli da više ne žele da se bore, SAD će prestati da ih bombarduju; Zvaničnik Huta…
RTV 06.05.2025
NOVI SAD - Kriza na Bliskom istoku se nastavlja. Benjamin Netanjahu obećao je da će Izrael uzvratiti udarac jemenskim Hutima i njihovim "iranskim terorističkim gospodarima", nakon što je projektil koji je ispalio ovaj pokret pogodio aerodrom Ben Gurion u… »
"Stanovništvo će biti premešteno radi bezbednosti": Netanjahu najavio da će nova ofanziva u pojasu Gaze biti intenzivna
Blic 05.05.2025
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu najavio je danas da će nova izraelska ratna ofanziva u Pojasu Gaze biti intenzivna vojna operacija usmerena na poraz Hamasa. Netanjahu nije izneo detalje o tome koliki deo okupirane palestinske enklave će biti… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 19. avgust: Sutra sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni
Radio sto plus pre 2 satajoš 25 povezanih
Minimalac 70.470 dinara: Ministarka Đurđević Stamenkovski tvrdi da vredi više nego češki
Vreme pre 28 minutajoš 40 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 43 minutajoš 124 povezane