Povezane vesti
Dragana Mićalović podelila emotivne fotke sa pokojnim ocem: „Ti si moje mezimče“
Nova 06.05.2025
Dragana Mićalović podelila je emotivane objave sa svojim pokojnim ocem Draganom, koji je preminuo 2017. godine, u 67. godini života. Na dan kada bi slavio rođendan, Dragana je na Instagramu objavila niz porodičnih fotografija, uz poruku koja je dirnula… »
Sestre Mićalović savladale emocije: Srećan bio u Carstvu nebeskom
Story 06.05.2025
Sestre Mićalović, Dragana, Sloboda i Mirjana današnji dan doživljavaju veoma emotivno. Na današnji dan bio bi rođendan njihovom ocu, pozorišnom, televizijskom i filmskom glumcu, Draganu Mićaloviću. Pročitajte: Ćerke Slobode i Vojina pubertet je baš… »
"Tebe nema da udavam, ti si moje mezimče! Tvoje, kapetane moj" Dragana Mićalović podelila momente sa pokojnim ocem: "Srećan ti…
Blic 06.05.2025
Sloboda Mićalović i Dragana Mićalović pošle su stopama svog oca Dragana, od koga su i nasledile talenat za glumu. Dragan Mićalović preminuo je 2017. godine, u 67. godini života, a da je živ, danas bi mu bio rođendan. Dragana Mićalović čestitala mu je na… »
Vesti dana »

Uživo horor u Kijevu, živi izgoreli Ima mrtvih nakon napada na prestonicu, Moskva odbija da pristane na prekid vatre duž trenutne linije fronta
Alo pre 13 minutajoš 11 povezanih

Još jedan lep dan je pred nama: Biće oblaka, sunca, pomalo i kiše, najviša dnevna temperatura 22 stepena
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Goci: Prema našim izvorima, postoji veliki napad srpskog režima na United Media, to nije prihvatljivo u EU
N1 Info pre 17 minutajoš 1 povezana