Povezane vesti
Zarađivao 100.000 € za veče, SAD rasprodaje imovinu" Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne žele…
Kurir 06.05.2025
Iza folker Kemal Malovčić je uspešna i višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem… »
"Zarađivalo se 100.000 za veče, a sad rasprodajem ono što imam" Evo od čega danas živi folker (79): "Deca neće da nastave ovaj…
Blic 06.05.2025
Folker Kemal Malovčić (79) iza sebe ima uspešnu višedecenijsku karijeru, a u jednom od svojih intervjua je ranije pričao da planira da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Politika pre 17 minutajoš 16 povezanih
Moguć još snažniji potres: Desetine povređenih u razornom zemljotresu, ali Japan još nije bezbedan, strahuje se i od cunamija
Blic pre 42 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 27 minutajoš 15 povezanih
Đedović Handanović: Više od 180.000 domaćinstava dobilo niže račune za struju uz pomoć države
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih