Povezane vesti
Zarađivao 100.000 € za veče, SAD rasprodaje imovinu" Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne žele…
Kurir 06.05.2025
Iza folker Kemal Malovčić je uspešna i višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem… »
"Zarađivalo se 100.000 za veče, a sad rasprodajem ono što imam" Evo od čega danas živi folker (79): "Deca neće da nastave ovaj…
Blic 06.05.2025
Folker Kemal Malovčić (79) iza sebe ima uspešnu višedecenijsku karijeru, a u jednom od svojih intervjua je ranije pričao da planira da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 22 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Protest „Znanje je moć“: Studenti u Beogradu u šetnji ka Rektoratu, najavljen bojkot nastave
NIN pre 3 minutajoš 37 povezanih
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 66 povezanih