Povezane vesti
Zarađivao 100.000 € za veče, SAD rasprodaje imovinu" Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne žele…
Kurir 06.05.2025
Iza folker Kemal Malovčić je uspešna i višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem… »
"Zarađivalo se 100.000 za veče, a sad rasprodajem ono što imam" Evo od čega danas živi folker (79): "Deca neće da nastave ovaj…
Blic 06.05.2025
Folker Kemal Malovčić (79) iza sebe ima uspešnu višedecenijsku karijeru, a u jednom od svojih intervjua je ranije pričao da planira da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 1 satjoš 75 povezanih
Kakav šok! Preminuo još jedan navijač PAOK-a, ova vest je bila kobna po njega!
Kurir pre 4 minutajoš 74 povezane
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih
Završena rasprava o amandmanima na set pravosudnih zakona u Skupštini Srbije, sutra glasanje
RTV pre 4 satijoš 26 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 5 satijoš 23 povezane