Povezane vesti

Zarađivao 100.000 € za veče, SAD rasprodaje imovinu" Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne žele…

Zarađivao 100.000 € za veče, SAD rasprodaje imovinu" Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne žele…

Kurir 06.05.2025
Iza folker Kemal Malovčić je uspešna i višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem… »
"Zarađivalo se 100.000 za veče, a sad rasprodajem ono što imam" Evo od čega danas živi folker (79): "Deca neće da nastave ovaj…

"Zarađivalo se 100.000 za veče, a sad rasprodajem ono što imam" Evo od čega danas živi folker (79): "Deca neće da nastave ovaj…

Blic 06.05.2025
Folker Kemal Malovčić (79) iza sebe ima uspešnu višedecenijsku karijeru, a u jednom od svojih intervjua je ranije pričao da planira da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo… »

Vesti dana »