Povezane vesti

"Zemlja će biti uništena": Mask ne odustaje od ideje o gradu na Marsu

"Zemlja će biti uništena": Mask ne odustaje od ideje o gradu na Marsu

Blic pre 25 dana
Izvršni direktor kompanije Spejs Eks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio rezultate… »
Mask: Moja prioritetna vizija je život na Marsu

Mask: Moja prioritetna vizija je život na Marsu

Radio 021 pre 26 dana
Izvršni direktor kompanije SpaceX Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks njuz podelio rezultate… »
Mask: Moj prioritet je vizija života na Marsu

Euronews pre 26 dana
Izvršni direktor kompanije Spejs Eks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio rezultate… »

NIN pre 26 dana
Izvršni direktor kompanije Spejseks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Ilon Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio… »

Vesti dana »