Povezane vesti
"Zemlja će biti uništena": Mask ne odustaje od ideje o gradu na Marsu
Blic 06.05.2025
Izvršni direktor kompanije Spejs Eks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio rezultate… »
Mask: Moja prioritetna vizija je život na Marsu
Radio 021 06.05.2025
Izvršni direktor kompanije SpaceX Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks njuz podelio rezultate istraživanja… »
Mask: Moj prioritet je vizija života na Marsu
Euronews 06.05.2025
Izvršni direktor kompanije Spejs Eks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio rezultate… »
Mask: Moj prioritet je vizija života na Marsu
NIN 06.05.2025
Izvršni direktor kompanije Spejseks (SpaceX) Ilon Mask izjavio je da prioritet daje svojoj viziji života na Marsu, dok se njegov angažman u okviru Odeljenja za vladinu efikasnost (DOGE) privodi kraju. Ilon Mask je u intervjuu za Foks Njuz podelio… »
Vesti dana »
Leto ne popušta: Temperature do 35 stepeni i početkom septembra, nema dugotrajnijeg zahlađenja
Ozon pre 9 minutajoš 37 povezanih
6.000 dinara pomoći za punoletne građane – Poznati datumi prijave i isplate
Stav.life pre 24 minutajoš 22 povezane
Kakva je situacija sa požarima u Srbiji: Najteže u Deliblatskoj peščari, vatra aktivna na još tri lokacije
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 23 povezane
"Iznenađeni su što sam najavio izbore?" Vučić obilazi četiri okruga u Srbiji: "Izašao sam im u susret, nisu mnogo srećni, žive u iracionalnom svetu" (video)
Blic pre 9 minutajoš 20 povezanih
Kako funkcioniše prijava preko Uprave za trezor? Detaljan vodič za pomoć od 6.000 dinara
Mondo pre 44 minutajoš 18 povezanih