Повезане вести

Ђурђевдан се нигде не прославља као у Брестачу: Дарко Лазић показао како дочекује госте, један детаљ све шокирао

Ђурђевдан се нигде не прославља као у Брестачу: Дарко Лазић показао како дочекује госте, један детаљ све шокирао

Стори 06.05.2025
Породица Дарка Лазића данас прославља Ђурђевдан, а припреме за крсну славу у Брестачу теку данима уназада. Дарко и његова супруга преуредили су пространи дневни боравак у својој кући, те су поставили славски сто који одједном… »
Познати славе Ђурђевдан: Мирослав од једног правила не одступа, старлета умесила колач, а у дому Лазића фешта

Познати славе Ђурђевдан: Мирослав од једног правила не одступа, старлета умесила колач, а у дому Лазића фешта

Мондо 06.05.2025
Многе породице у Србији данас славе славу - Ђурђевдан, као и многобројне јавне личности међу којима и Мирослав Илић, Дарко Лазић, Станија Добројевић и Немања и Анастасија Гудељ. Данас се у Србији слави Ђурђевдан, један од… »
Када породица Лазић умеси погачу и постави трпезу: Ево како се у Брестачу слави Ђурђевдан

Када породица Лазић умеси погачу и постави трпезу: Ево како се у Брестачу слави Ђурђевдан

Свет & Скандал 06.05.2025
Дарко и Каћа Лазић славе Ђурђевдан трпеза је богата У дому познатог певача Дарка Лазића у Брестачу ових дана влада свечана атмосфера поводом прославе Ђурђевдана, крсне славе његове породице. Дарко и Каћа Лазић славе Ђурђевдан а… »
Мирослав Илић слави Ђурђевдан! Деценијама поштује једно правило и од њега не одступа: Тако ће биће док сам жив!

Мирослав Илић слави Ђурђевдан! Деценијама поштује једно правило и од њега не одступа: Тако ће биће док сам жив!

Курир 06.05.2025
Данас се широм Србије слави Ђурђевдан, а Светог Ђорђа прослављају и многе јавне личности, међу којима и Мирослав Илић. Певач изузетно поштује обичаје, те за крсну славу никада не одступа од њих. - Сви знају колико сам ја везан… »
(Фото) "краљевски" Ђурђевдан у Брестачу: Овако изгледа кад Дарко Лазић слави славу: Све је спремно за госте

(Фото) "краљевски" Ђурђевдан у Брестачу: Овако изгледа кад Дарко Лазић слави славу: Све је спремно за госте

Блиц 06.05.2025
Породица Дарка Лазића данас обележава крсну славу Ђурђевдан, а припреме за овај посебан дан трајале су данима. Певач је на друштвеним мрежама поделио атмосферу из свог дома, показавши славски сто и упутивши честитке свим… »
Дарко Лазић богато слави Ђурђевдан: У Брестачу све спремно за крсну славу, икона, свећа, кандило... Каћа показала каква је…

Дарко Лазић богато слави Ђурђевдан: У Брестачу све спремно за крсну славу, икона, свећа, кандило... Каћа показала каква је…

Курир 06.05.2025
У дому породице певача Дарка Лазића у Брестачу, све је спремно за данашње велико славље, што је и он показао, ооносан на жену Каћу. Фолкер са укућанима слави крсну славу Ђурђевдан. Лазићи се данима припремају за славље, а… »

Вести дана »