Povezane vesti
Đurđevdan se nigde ne proslavlja kao u Brestaču: Darko Lazić pokazao kako dočekuje goste, jedan detalj sve šokirao
Story 06.05.2025
Porodica Darka Lazića danas proslavlja Đurđevdan, a pripreme za krsnu slavu u Brestaču teku danima unazada. Darko i njegova supruga preuredili su prostrani dnevni boravak u svojoj kući, te su postavili slavski sto koji odjednom prima oko tridesetak… »
Poznati slave Đurđevdan: Miroslav od jednog pravila ne odstupa, starleta umesila kolač, a u domu Lazića fešta
Mondo 06.05.2025
Mnoge porodice u Srbiji danas slave slavu - Đurđevdan, kao i mnogobrojne javne ličnosti među kojima i Miroslav Ilić, Darko Lazić, Stanija Dobrojević i Nemanja i Anastasija Gudelj. Danas se u Srbiji slavi Đurđevdan, jedan od najznačajnijih pravoslavnih… »
Kada porodica Lazić umesi pogaču i postavi trpezu: Evo kako se u Brestaču slavi Đurđevdan
Svet & Skandal 06.05.2025
Darko i Kaća Lazić slave Đurđevdan trpeza je bogata U domu poznatog pevača Darka Lazića u Brestaču ovih dana vlada svečana atmosfera povodom proslave Đurđevdana, krsne slave njegove porodice. Darko i Kaća Lazić slave Đurđevdan a pripreme za ovaj važan… »
Miroslav Ilić slavi Đurđevdan! Decenijama poštuje jedno pravilo i od njega ne odstupa: Tako će biće dok sam živ!
Kurir 06.05.2025
Danas se širom Srbije slavi Đurđevdan, a Svetog Đorđa proslavljaju i mnoge javne ličnosti, među kojima i Miroslav Ilić. Pevač izuzetno poštuje običaje, te za krsnu slavu nikada ne odstupa od njih. - Svi znaju koliko sam ja vezan za moje Mrčajevce, pa je… »
(Foto) "kraljevski" Đurđevdan u Brestaču: Ovako izgleda kad Darko Lazić slavi slavu: Sve je spremno za goste
Blic 06.05.2025
Porodica Darka Lazića danas obeležava krsnu slavu Đurđevdan, a pripreme za ovaj poseban dan trajale su danima. Pevač je na društvenim mrežama podelio atmosferu iz svog doma, pokazavši slavski sto i uputivši čestitke svim vernicima. Kao i svake godine… »
Darko Lazić bogato slavi Đurđevdan: U Brestaču sve spremno za krsnu slavu, ikona, sveća, kandilo... Kaća pokazala kakva je…
Kurir 06.05.2025
U domu porodice pevača Darka Lazića u Brestaču, sve je spremno za današnje veliko slavlje, što je i on pokazao, oonosan na ženu Kaću. Folker sa ukućanima slavi krsnu slavu Đurđevdan. Lazići se danima pripremaju za slavlje, a noćas je pokazao slavski sto… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 1 satjoš 57 povezanih

Ispred zgrade Državnog univerziteta u Novom Pazaru flašom pogođen načelnik policije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 3 povezane

RHMZ: Više padavina u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima Srbije
RTV pre 2 satajoš 40 povezanih