Povezane vesti
Đurđevdan se nigde ne proslavlja kao u Brestaču: Darko Lazić pokazao kako dočekuje goste, jedan detalj sve šokirao
Story 06.05.2025
Porodica Darka Lazića danas proslavlja Đurđevdan, a pripreme za krsnu slavu u Brestaču teku danima unazada. Darko i njegova supruga preuredili su prostrani dnevni boravak u svojoj kući, te su postavili slavski sto koji odjednom prima oko tridesetak… »
Poznati slave Đurđevdan: Miroslav od jednog pravila ne odstupa, starleta umesila kolač, a u domu Lazića fešta
Mondo 06.05.2025
Mnoge porodice u Srbiji danas slave slavu - Đurđevdan, kao i mnogobrojne javne ličnosti među kojima i Miroslav Ilić, Darko Lazić, Stanija Dobrojević i Nemanja i Anastasija Gudelj. Danas se u Srbiji slavi Đurđevdan, jedan od najznačajnijih pravoslavnih… »
Kada porodica Lazić umesi pogaču i postavi trpezu: Evo kako se u Brestaču slavi Đurđevdan
Svet & Skandal 06.05.2025
Darko i Kaća Lazić slave Đurđevdan trpeza je bogata U domu poznatog pevača Darka Lazića u Brestaču ovih dana vlada svečana atmosfera povodom proslave Đurđevdana, krsne slave njegove porodice. Darko i Kaća Lazić slave Đurđevdan a pripreme za ovaj važan… »
Miroslav Ilić slavi Đurđevdan! Decenijama poštuje jedno pravilo i od njega ne odstupa: Tako će biće dok sam živ!
Kurir 06.05.2025
Danas se širom Srbije slavi Đurđevdan, a Svetog Đorđa proslavljaju i mnoge javne ličnosti, među kojima i Miroslav Ilić. Pevač izuzetno poštuje običaje, te za krsnu slavu nikada ne odstupa od njih. - Svi znaju koliko sam ja vezan za moje Mrčajevce, pa je… »
(Foto) "kraljevski" Đurđevdan u Brestaču: Ovako izgleda kad Darko Lazić slavi slavu: Sve je spremno za goste
Blic 06.05.2025
Porodica Darka Lazića danas obeležava krsnu slavu Đurđevdan, a pripreme za ovaj poseban dan trajale su danima. Pevač je na društvenim mrežama podelio atmosferu iz svog doma, pokazavši slavski sto i uputivši čestitke svim vernicima. Kao i svake godine… »
Darko Lazić bogato slavi Đurđevdan: U Brestaču sve spremno za krsnu slavu, ikona, sveća, kandilo... Kaća pokazala kakva je…
Kurir 06.05.2025
U domu porodice pevača Darka Lazića u Brestaču, sve je spremno za današnje veliko slavlje, što je i on pokazao, oonosan na ženu Kaću. Folker sa ukućanima slavi krsnu slavu Đurđevdan. Lazići se danima pripremaju za slavlje, a noćas je pokazao slavski sto… »
Vesti dana »

Smederevac uhapšen zbog sumnje da je utajio više od 196 miliona dinara poreza
Danas pre 21 minutajoš 35 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 55 minutajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 5 satijoš 13 povezanih