Povezane vesti
Studenti poručili da se neće kandidovati, a o opoziciji moraju da se dogovore
Nedeljnik 06.05.2025
Studentkinja Fakulteta političkih nauka Sofija Perić izjavila je, u ime studenata u blokadi, da se studenti neće kandidovati na vanrednim parlamentarnim izborima koje su sinoć zatražili, prenosi Beta. „Studenti se neće kandidovati, zato što mi shvatamo… »
Studentkinja FPN: Studenti se neće kandidovati, podržaće ljude koji će zastupati glas naroda
Moj Novi Sad 06.05.2025
Studenti se neće kandidovati, jer znamo kolika je odgovornost biti na takvim pozicijama, ali ljudi koji su trenutno na vlasti očigledno ne shvataju i zbog toga ćemo podržati ljude koje mi smatramo kredibilnim i za koje mislimo da će zastupati glas naroda… »
Studenti u blokadi: Mi se nećemo kandidatovati, o opoziciji na izbornoj listi tek će se videti
Radio sto plus 06.05.2025
“Studenti se neće kandidovati, zato što mi shvatamo kolika je odgovornost biti na takvim pozicijama. Očigledno je da ljudi koji su trenutno na vlasti to ne shvataju. Zbog toga ćemo podržati ljude koje mi smatramo kredibilnim, koji su se pokazali stručnim… »
Vesti dana »

EU danas saziva hitan sastanak šefova diplomatije svojih članica
Danas pre 33 minutajoš 27 povezanih

RHMZ: Crveni meteo alarm danas na snazi na istoku i jugoistoku Srbije, Pomoravlju i Kosovu i Metohiji
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

Gradonačelnik Prokuplja: U požarima uništeno 45 kuća i 60 hektara useva, šuma i livada
Insajder pre 42 minutajoš 7 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
Beta pre 8 minutajoš 9 povezanih