Повезане вести

Студенти поручили да се неће кандидовати, а о опозицији морају да се договоре

Студенти поручили да се неће кандидовати, а о опозицији морају да се договоре

Недељник 06.05.2025
Студенткиња Факултета политичких наука Софија Перић изјавила је, у име студената у блокади, да се студенти неће кандидовати на ванредним парламентарним изборима које су синоћ затражили, преноси Бета. „Студенти се неће… »
Студенткиња ФПН: Студенти се неће кандидовати, подржаће људе који ће заступати глас народа

Студенткиња ФПН: Студенти се неће кандидовати, подржаће људе који ће заступати глас народа

Мој Нови Сад 06.05.2025
Студенти се неће кандидовати, јер знамо колика је одговорност бити на таквим позицијама, али људи који су тренутно на власти очигледно не схватају и због тога ћемо подржати људе које ми сматрамо кредибилним и за које мислимо да… »
Студенти у блокади: Ми се нећемо кандидатовати, о опозицији на изборној листи тек ће се видети

Студенти у блокади: Ми се нећемо кандидатовати, о опозицији на изборној листи тек ће се видети

Радио сто плус 06.05.2025
“Студенти се неће кандидовати, зато што ми схватамо колика је одговорност бити на таквим позицијама. Очигледно је да људи који су тренутно на власти то не схватају. Због тога ћемо подржати људе које ми сматрамо кредибилним… »

Вести дана »