Povezane vesti
"Saša je doneo papir na kojem piše da mu dugujem 68.000 evra": Rale priznao da je dnevno pozajmljivao 20.000
Mondo 06.05.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale u svojoj ispovesti govorio je i o odnosu sa Sašom Popovićem. Goran Ratković Rale kao mlad je otišao u inostranstvo gde je bio ulični pevač, a kada se vratio u Srbiju upoznao je Sašu Popovića sa kojim je počeo saradnju. Od… »
Rale priznao da je Saši popoviću dugovao 68.000 evra: Molio sam ga da to ne radi, rekao sam da ću vratiti sve! Često se…
Kurir 06.05.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale u svojoj ispovesti govorio je i o odnosu sa Sašom Popovićem. Goran Ratković Rale kao mlad je otišao u inostranstvo gde je bio ulični pevač, a kada se vratio u Srbiju upoznao je Sašu Popovića sa kojim je počeo saradnju. Od… »
"Molio sam: Ga:'Sale nemoj to da radiš, vratiću ti'" On je Saši Popoviću dugovao 68.000 evra: "Dnevno sam znao da uzmem po…
Blic 06.05.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale gostovao je na Blic televiziji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", a u svojoj ispovesti govorio je i o odnosu sa Sašom Popovićem . Goran Ratković Rale kao mlad je otišao u inostranstvo gde je bio ulični… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za NIS, rok za pregovore produžen do 22. maja
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 29 povezanih
(Uživo) Rat se širi, uključuju se još dve zemlje?! Globalni haos na pomolu zbog cena goriva
Mondo pre 29 minutajoš 63 povezane
Bocan-Harčenko o NATO bombardovanju: "Agresija 1999. srušila međunarodno pravo, na Bliskom istoku vidimo posledice"
Dnevnik pre 1 satjoš 53 povezane
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih