Povezane vesti
Milan Vasić se nedavno oženio i čeka sina u 46. godini: „Mislim da je sada pravi trenutak“
Nova 06.05.2025
Popularni glumac Milan Vasić nedavno je uplovio u bračne vode – i to daleko od očiju javnosti. U 46. godini, prvi put je izgovorio sudbonosno „da“, a još jedna velika životna uloga tek mu predstoji – uloga oca, jer njegova izabranica Maja je u poodmakloj… »
"Imam 46 godina, stalno su mi: Govorili:'hajde'" Milan Vasić uskoro dobija sina sa 18 godina mlađom Majom: "Spremam se"
Blic 06.05.2025
Glumac Milan Vasić nedavno se oženio u tajnosti, a njegova supruga je u poodmakloj trudnoći i par uskoro dobija sina. Milan Vasić oženio se u 46. godini, a kako kaže, godinama je trpeo pritisak. - Sad ću malo da se odmaram. Igram u dosta naslova, a… »
Vesti dana »

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 4 minutajoš 38 povezanih

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studenti ispred sedišta službi bezbednosti održali skup podrške koleginici kojoj je zabranjen ulazak u zemlju
Nova pre 39 minutajoš 23 povezane

Tramp: Vrlo brzo ću se sastani sa Putinom, dogovor o Ukrajini je veoma blizu
Telegraf pre 14 minutajoš 44 povezane

Uklonjen spomenik Pavlu Đurišiću: Meštani izmestili obeležje u obližnju crkvu
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 3 satajoš 34 povezane