Povezane vesti

Nezapamćen skandal u OŠ "Radoje Domanović": Dva osmaka uzela fotografiju učenica sa nastavnicom i napravila užas: "u…

Nezapamćen skandal u OŠ "Radoje Domanović": Dva osmaka uzela fotografiju učenica sa nastavnicom i napravila užas: "u…

Kurir pre 26 dana
Nezapamćeni slučaj sajber nasilja desio se u OŠ "Radoje Domanović" u Vranju, gde je, pomoću veštačke inteligencije, od obične fotografije s takmičenja na kojoj su dve učenice s nastavnicom napravljena nova na kojoj su sve tri - nage! Ova… »
Ministarstvo za Telegraf o dečaku koji je pravio montaže nagih učenica i nastavnice u Vranju: Evo šta ga čeka

Ministarstvo za Telegraf o dečaku koji je pravio montaže nagih učenica i nastavnice u Vranju: Evo šta ga čeka

Telegraf pre 26 dana
Ministarstvo prosvete oglasilo se za Telegraf.rs o uznemirujućem slučaju iz Vranja, a gde je jedan učenik napravio fotomontažu nagih učenica i jedne profesorke, nakon čega su te fotografije osvanule i na društvenim mrežama, te istakli šta sada… »
Učenik osmog razreda objavljivao montirane fotografije nastavnica i učenica: „Moje dete je na tim slikama – nijedan…

Učenik osmog razreda objavljivao montirane fotografije nastavnica i učenica: „Moje dete je na tim slikama – nijedan…

Serbian News Media pre 25 dana
U Osnovnoj školi „Radoje Domanović“ u Vranju dogodio se incident koji se može okarakterisati kao virtuelno ili sajber nasilje, zbog čega su žrtve, devojčice, ali i nastavnice pod velikim stresom. Naime, učenik završne godine iskoristio je… »
Majka devojčice koju je učenik veštaškom inteligencijom "skinuo golu": Ovo su detalji skandala u osnovnoj školi u Vranju…

Majka devojčice koju je učenik veštaškom inteligencijom "skinuo golu": Ovo su detalji skandala u osnovnoj školi u Vranju…

Kurir pre 25 dana
Nezapamćeni slučaj sajber nasilja se desio u OŠ "Radoje Domanović" u Vranju gde je, uz pomoć veštačke inteligencije, od obične fotografije sa takmičenja, na kojoj su dve učenice sa nastavnicom, napravljena nova na kojoj su sve tri - nage! Ova… »
„Moje dete je na toj fotografiji i ne bih želela nijednom roditelju da doživi ovako nešto“: Učenik osmog razreda…

„Moje dete je na toj fotografiji i ne bih želela nijednom roditelju da doživi ovako nešto“: Učenik osmog razreda…

Nova pre 25 dana
U Osnovnoj školi "Radoje Domanović" u Vranju dogodio se incident koji se može okarakterisati kao virtuelno ili sajber nasilje, zbog čega su žrtve, devojčice, ali i nastavnice pod velikim stresom. Naime, učenik završne godine iskoristio je… »
"Moja ćerka je na tim fotografijama, ne može da dođe sebi": Osmak objavio monirane slike učenica i nastavnice

"Moja ćerka je na tim fotografijama, ne može da dođe sebi": Osmak objavio monirane slike učenica i nastavnice

Mondo pre 25 dana
Učenik u OŠ 'Radoje Domanović' u Vranju montirao lica devojčica i nastavnica na nagim telima, izazivajući stres kod žrtava. U OŠ "Radoje Domanović" u Vranju dogodio se incident koji se može okarakterisati kao sajber nasilje, zbog čega su žrtve… »
"Moja ćerka je na tim slikama, ne može da dođe sebi od stresa!" Dečak u Vranju montirao lica devojčica i nastavnica na…

"Moja ćerka je na tim slikama, ne može da dođe sebi od stresa!" Dečak u Vranju montirao lica devojčica i nastavnica na…

Blic pre 25 dana
U OŠ „Radoje Domanović“ u Vranju dogodio se incident koji se može okarakterisati kao virtuelno ili sajber nasilje, zbog čega su žrtve, devojčice, ali i nastavnice pod velikim stresom. Naime, učenik završne godine iskoristio je fotografije… »
Osvanule montirane nage fotografije učenica i nastavnice: Uznemirujući incident u osnovnoj školi u Vranju

Osvanule montirane nage fotografije učenica i nastavnice: Uznemirujući incident u osnovnoj školi u Vranju

Mondo pre 25 dana
Povodom incidenta koji se dogodio oglasili su se iz Osnovnoj školi "Radoje Domanović" u Vranju. Uznemirujući slučaj sajber nasilja dogodio se u osnovnoj školi "Radoje Domanović" u Vranju, a nakon što su se na društvenim mrežama pojavile… »
Na društvenim mrežama osvanule fotomontaže nagih učenica i nastavnice: Skandal u OŠ "Radoje Domanović" u Vranju!

Na društvenim mrežama osvanule fotomontaže nagih učenica i nastavnice: Skandal u OŠ "Radoje Domanović" u Vranju!

Kurir pre 25 dana
Nezapamćeni skandal desio se u OŠ "Radoje Domanović" iz Vranja, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotomontaže, napravljene uz pomoć veštačke inteligencije, na kojima se vide naga tela dve učenice i nastavnice! Ovaj slučaj je, kako… »
Osvanule fotomontaže nagih učenica i nastavnice, sumnja se da ih je objavio maloletni učenik

Osvanule fotomontaže nagih učenica i nastavnice, sumnja se da ih je objavio maloletni učenik

Rešetka pre 25 dana
Uznemirujući slučaj sajber nasilja dogodio se u osnovnoj školi „Radoje Domanović“ u Vranju, a nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotomontaže na kojima se vide naga tela montirana sa licima dve učenice i jedne nastavnice ove… »
(Foto) nezabeleženi slučaj nasilja u školi u Vranju Sumnja se da je maloletnik napravio nage fotomontaže učenica i…

(Foto) nezabeleženi slučaj nasilja u školi u Vranju Sumnja se da je maloletnik napravio nage fotomontaže učenica i…

Dnevnik pre 25 dana
Uznemirujući slučaj sajber nasilja dogodio se u osnovnoj školi "Radoje Domanović" u Vranju, a nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotomontaže na kojima se vide naga tela montirana sa licima dve učenice i jedne nastavnice ove škole. O… »
Šokantni detalji nakon fotomontaža nagih učenica i nastavnice u Vranju: Javljaju se roditelji iz više škola

Šokantni detalji nakon fotomontaža nagih učenica i nastavnice u Vranju: Javljaju se roditelji iz više škola

Telegraf pre 25 dana
U OŠ "Radoje Domanović" u Vranju dogodio se incident koji se može okarakterisati kao virtuelno ili sajber nasilje, zbog čega su žrtve, devojčice ali i nastavnice pod velikim stresom. Naime, učenik završne godine iskoristio je fotografije… »

Vesti dana »