Povezane vesti

„Šta je pisac hteo reći“: Bane Obradović se oglasio nakon što je Kebina bivša ljubavnica zabranila njima dvojici da izvode…

„Šta je pisac hteo reći“: Bane Obradović se oglasio nakon što je Kebina bivša ljubavnica zabranila njima dvojici da izvode…

Nova 06.05.2025
Bivša ljubavnica folkera Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, danas se na svom Fejsbuk profilu obratila njemu i direktoru "Melos estrade" Banetu Obradoviću. Ljiljana Jevremović, koja je autorka pesme „Srpkinja je mene majka rodila“, rešila je da… »
Ljiljana Jevremović zabranila Kebi da peva veliki hit, pa najavila: „Tražiću reviziju predmeta u Strazburu“

Ljiljana Jevremović zabranila Kebi da peva veliki hit, pa najavila: „Tražiću reviziju predmeta u Strazburu“

Nova 06.05.2025
Ljiljana Jevremović odlučila je da zabrani Draganu Kojiću Kebi i Banetu Obradoviću izvođenje pesme "Srpkinja je mene majka rodila", koji je jedan o njenih najvećih hitova. Ona je godinama bila u vezi sa Kebom tokom koje su dobili ćerku Inu, ali on nikada… »
"Kebina žena nije ispunila nalog suda": Ljiljana Jevremović otkrila šta je njena i pevačeva ćerka doživela na osmi rođendan…

"Kebina žena nije ispunila nalog suda": Ljiljana Jevremović otkrila šta je njena i pevačeva ćerka doživela na osmi rođendan…

Blic 06.05.2025
Ljiljana Jevremović, koja je dobila ćerku Inu sa pevačem Draganom Kojićem Kebom, danas je njemu i Banetu Obradoviću zabranila da izvode pesmu "Srpkinja je mene majka rodila" čiji je autor, a tim povodom se oglasila za "Blic". Ljiljana Jevremović… »
"Od danas, Đurđevdana 2025.: Zabranjeno ti je" Bivša ljubavnica se obratila Kebi sa kojim ima ćerku: A u potpisu - "Ja, autor…

"Od danas, Đurđevdana 2025.: Zabranjeno ti je" Bivša ljubavnica se obratila Kebi sa kojim ima ćerku: A u potpisu - "Ja, autor…

Blic 06.05.2025
Ljiljana Jevremović, koja je dobila ćerku Inu sa pevačem Draganom Kojićem Kebom, danas se na svom Fejsbuk profilu obratila njemu i direktoru "Melos estrade" Banetu Obradoviću. Ljiljana, koja je autorka pesme "Srpkinja je mene majka rodila", rešila je da… »

Vesti dana »