Повезане вести
„Шта је писац хтео рећи“: Бане Обрадовић се огласио након што је Кебина бивша љубавница забранила њима двојици да изводе…
Нова 06.05.2025
Бивша љубавница фолкера Драгана Којића Кебе, Љиљана Јевремовић, данас се на свом Фејсбук профилу обратила њему и директору "Мелос естраде" Банету Обрадовићу. Љиљана Јевремовић, која је ауторка песме „Српкиња је мене мајка… »
Љиљана Јевремовић забранила Кеби да пева велики хит, па најавила: „Тражићу ревизију предмета у Стразбуру“
Нова 06.05.2025
Љиљана Јевремовић одлучила је да забрани Драгану Којићу Кеби и Банету Обрадовићу извођење песме "Српкиња је мене мајка родила", који је један о њених највећих хитова. Она је годинама била у вези са Кебом током које су добили… »
"Кебина жена није испунила налог суда": Љиљана Јевремовић открила шта је њена и певачева ћерка доживела на осми рођендан…
Блиц 06.05.2025
Љиљана Јевремовић, која је добила ћерку Ину са певачем Драганом Којићем Кебом, данас је њему и Банету Обрадовићу забранила да изводе песму "Српкиња је мене мајка родила" чији је аутор, а тим поводом се огласила за "Блиц"… »
"Од данас, Ђурђевдана 2025.: Забрањено ти је" Бивша љубавница се обратила Кеби са којим има ћерку: А у потпису - "Ја, аутор…
Блиц 06.05.2025
Љиљана Јевремовић, која је добила ћерку Ину са певачем Драганом Којићем Кебом, данас се на свом Фејсбук профилу обратила њему и директору "Мелос естраде" Банету Обрадовићу. Љиљана, која је ауторка песме "Српкиња је мене… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 1 сатјош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана