Povezane vesti
Čuveni trener o Đokoviću: "Ne osuđujem ga, ali..."
B92 06.05.2025
Patrik Muratoglu, jedan od najpoznatijih teniskih trenera današnjice, postavio je zanimljivo pitanje vezano za Novaka Đokovića. Muratoglu je kratko prokomentarisao dosadašnju sezonu na šljaci za Đokovića, koja je, blago rečeno, neuspešna. Novak je ispao… »
„Novače, zašto si uopšte igrao?“: Poznati trener frapiran ponašanjem Đokovića, izneo crne slutnje pred Pariz
Nova 06.05.2025
Patrik Muratoglu, čuveni teniski trener, poznat je po tome što kaže često ono što ostali prećutkuju, a sada je izneo skepsu zbog onoga što je video od Novaka Đokovića u sezoni na šljaci. Muratoglu nije zadovoljan nivoom koji je srpski as prikazao u dva… »
„Zašto Đoković uopšte igra ako nije motivisan?“
Vesti online 06.05.2025
Nastupi Novaka Đokovića na šljaci u Monte Karlu i Madridu izazvali su brojne komentare, među njima i Patrika Muratoglua, sadašnjeg trenera Naomi Osake. – Bio sam veoma iznenađen kada sam video Novaka kako igra tako u Monte Karlu, a zatim i u Madridu –… »
„Zašto Đoković uopšte igra ako nije motivisan?“
Sport klub 06.05.2025
Nastupi Novaka Đokovića na šljaci u Monte Karlu i Madridu izazvali su brojne komentare, među njima i Patrika Muratoglua, sadašnjeg trenera Naomi Osake. „Bio sam veoma iznenađen kada sam video Novaka kako igra tako u Monte Karlu, a zatim i u Madridu“… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje šefa NATO-a: Mark Rute o susretu Putina i Trampa na Aljasci
Večernje novosti pre 59 minutajoš 59 povezanih

Svetislav Pešić pričao o rekordnoj pobedi, pa otkrio stanje Micića: "Videćemo šta kažu doktori..."
Telegraf pre 4 minutajoš 32 povezane