Povezane vesti
„Trojica me držala, jedan udarao“: Novosađanin tvrdi da je pretučen nakon što je kritikovao vlast na društvenim mrežama…
Danas 06.05.2025
Miroslav Šatara pretučen je u utorak naveče 29. aprila u Novom Sadu, jer je, kako kaže za Danas, na društvenim mrežama kritički komentarisao poteze vlasti. – Sedeo sam u lokalu, u Novom Sadu, ne želim da mu otkrivam javno ime da gazdi ne pravim problem i… »
„Naredili svima u kafani da izađu napolje, trojica su me držala, a jedan tukao“: Novosađanin tvrdi da je pretučen jer je…
Nova 06.05.2025
Miroslav Šatara pretučen je u utorak naveče 29. aprila u Novom Sadu, jer je, kako kaže za Danas, na društvenim mrežama kritički komentarisao poteze vlasti. „Sedeo sam u lokalu, u Novom Sadu, ne želim da mu otkrivam javno ime da gazdi ne pravim problem i… »
Vesti dana »
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 45 minutajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 30 povezanih
Navijači PAOK-a odustali od gostovanja u Lionu posle jezive tragedije, svi se vratili u Grčku
Telegraf pre 5 minutajoš 51 povezana
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 5 satijoš 37 povezanih