Povezane vesti
„Trojica me držala, jedan udarao“: Novosađanin tvrdi da je pretučen nakon što je kritikovao vlast na društvenim mrežama…
Danas 06.05.2025
Miroslav Šatara pretučen je u utorak naveče 29. aprila u Novom Sadu, jer je, kako kaže za Danas, na društvenim mrežama kritički komentarisao poteze vlasti. – Sedeo sam u lokalu, u Novom Sadu, ne želim da mu otkrivam javno ime da gazdi ne pravim problem i… »
„Naredili svima u kafani da izađu napolje, trojica su me držala, a jedan tukao“: Novosađanin tvrdi da je pretučen jer je…
Nova 06.05.2025
Miroslav Šatara pretučen je u utorak naveče 29. aprila u Novom Sadu, jer je, kako kaže za Danas, na društvenim mrežama kritički komentarisao poteze vlasti. „Sedeo sam u lokalu, u Novom Sadu, ne želim da mu otkrivam javno ime da gazdi ne pravim problem i… »
Vesti dana »
Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću
Vreme pre 20 minutajoš 25 povezanih
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Teheran: Hamnei ne izlazi u javnost zbog bezbednosti; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 6 minutajoš 12 povezanih
Od Tukididove zamke do veštačke inteligencije – šta je doneo susret Trampa i Sija
RTS pre 6 minutajoš 11 povezanih