Povezane vesti
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Pravda 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Nova 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Hoće li pokret Branimira Nestorovića podržati studentski zahtev za vanredne izbore?
Danas 06.05.2025
Pokret MI snaga naroda čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe za… »
Vesti dana »
U Srbiji danas oblačno sa kišom, vetrovito i osetno hladnije - uveče susnežica i sneg
Euronews pre 31 minutajoš 20 povezanih
Od Karađorđa do Sretenjskog ustava: Ovako su udarani temelji srpske državnosti FOTO
B92 pre 31 minutajoš 14 povezanih
Praznik svetlosti i nade: Zašto je Sretenje poseban dan u crkvenom kalendaru
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Dan državnosti Srbije – sećanje na Sretenjski ustav: Centralna svečanost u Orašcu
Euronews pre 51 minutajoš 9 povezanih