Povezane vesti
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Pravda 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Nova 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Hoće li pokret Branimira Nestorovića podržati studentski zahtev za vanredne izbore?
Danas 06.05.2025
Pokret MI snaga naroda čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe za… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
N1 Info pre 54 minutajoš 21 povezana
Iran je spreman za pritisak Amerike: Aragči: Imamo „mnogo iznenađenja“
Večernje novosti pre 39 minutajoš 60 povezanih