Povezane vesti
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Pravda 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Nova 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Hoće li pokret Branimira Nestorovića podržati studentski zahtev za vanredne izbore?
Danas 06.05.2025
Pokret MI snaga naroda čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe za… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana