Povezane vesti
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Pravda 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Oglasili se iz pokreta Branimira Nestorovića o zahtevu studenata da se raspišu izbori
Nova 06.05.2025
Pokret "Mi snaga naroda" čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe… »
Hoće li pokret Branimira Nestorovića podržati studentski zahtev za vanredne izbore?
Danas 06.05.2025
Pokret MI snaga naroda čiji je predsednik Branimir Nestorović zahtev studenata za vanrednim parlamentarnim izborima smatra opravdanim i osnovanim, ali i da taj zahtev treba da bude kompletniji jer nije dovoljno tražiti izbore pod ovim uslovima, ističe za… »
Vesti dana »
Macut se obratio mladima: Ljubav prema otadžbini mora da nadmaši sve razlike
Beta pre 55 minutajoš 35 povezanih
Održana ceremonija povodom Dana državnosti u Orašcu, Macut: Samo zajedno i kroz dijalog možemo očuvati mir
Euronews pre 20 minutajoš 46 povezanih
Pogledajte kako veje: Već noćas palo 10 cm, danas se očekuje da visina snega pređe pola metra
Telegraf pre 54 minutajoš 25 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji vlade, neki ministri se pojavljuju samo na Instagramu
Jugmedia pre 1 satjoš 19 povezanih