Povezane vesti

Vučić čestitao Mercu izbor za kancelara Nemačke: Verujem da će naša saradnja nastaviti da se produbljuje! Uveren sam u Vaše…

Vučić čestitao Mercu izbor za kancelara Nemačke: Verujem da će naša saradnja nastaviti da se produbljuje! Uveren sam u Vaše…

Kurir 06.05.2025
"Upućujem srdačne čestitke Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučič na svom X nalogu. - Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu izbor za novog kancelara Nemačke

Danas 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke i izrazio uverenje da će njegovo iskustvo doprineti stablnosti evropskog kontineta. „Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu: Verujem da će saradnja Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje

Vučić čestitao Mercu: Verujem da će saradnja Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje

RTS 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. Aleksandar Vučić je naveo da je… »

Novi magazin 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke i izrazio uverenje da će njegovo iskustvo doprineti stablnosti evropskog kontineta. "Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu: Predsednik Srbije se oglasio nakon izbora novog kancelara Nemačke: "Verujem da će naša saradnja…

Vučić čestitao Mercu: Predsednik Srbije se oglasio nakon izbora novog kancelara Nemačke: "Verujem da će naša saradnja…

Blic 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke. - Upućujem srdačne čestitke Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke. Uveren sam da će Vaše bogato političko… »

Euronews 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. "Uveren sam da će Vaše… »

Telegraf 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. "Uveren sam da će Vaše… »

Vesti dana »