Повезане вести
Вучић честитао Мерцу избор за канцелара Немачке: Верујем да ће наша сарадња наставити да се продубљује! Уверен сам у Ваше…
Курир 06.05.2025
"Упућујем срдачне честитке Фридриху Мерцу поводом ступања на дужност савезног канцелара Савезне Републике Немачке", поручио је председник Србије Александар Вучич на свом КС налогу. - Уверен сам да ће Ваше богато политичко… »
Вучић честитао Мерцу избор за новог канцелара Немачке
Данас 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Фридриху Мерцу избор за новог канцелара Немачке и изразио уверење да ће његово искуство допринети стаблности европског континета. „Уверен сам да ће Ваше богато политичко… »
Вучић честитао Мерцу: Верујем да ће сарадња Србије и Немачке наставити да се продубљује
РТС 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је Фридриху Мерцу поводом ступања на дужност савезног канцелара Савезне Републике Немачке, наводећи да верује да ће сарадња између Србије и Немачке наставити да се продубљује… »
Вучић честитао Мерцу избор за новог канцелара Немачке
Нови магазин 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Фридриху Мерцу избор за новог канцелара Немачке и изразио уверење да ће његово искуство допринети стаблности европског континета. "Уверен сам да ће Ваше богато политичко… »
Вучић честитао Мерцу: Председник Србије се огласио након избора новог канцелара Немачке: "Верујем да ће наша сарадња…
Блиц 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је Фридриху Мерцу избор за новог канцелара Немачке. - Упућујем срдачне честитке Фридриху Мерцу поводом ступања на дужност савезног канцелара Савезне Републике Немачке. Уверен сам да ће… »
Вучић честитао Мерцу: Верујем да ће сарадња Србије и Немачке наставити да се продубљује
Еуроневс 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Фридриху Мерцу поводом ступања на дужност савезног канцелара Савезне Републике Немачке, наводећи да верује да ће сарадња између Србије и Немачке наставити да се продубљује… »
Телеграф 06.05.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Фридриху Мерцу поводом ступања на дужност савезног канцелара Савезне Републике Немачке, наводећи да верује да ће сарадња између Србије и Немачке наставити да се продубљује… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 5 сатијош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 сатијош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 3 сатајош 47 повезаних