Povezane vesti
Vučić čestitao Mercu izbor za kancelara Nemačke: Verujem da će naša saradnja nastaviti da se produbljuje! Uveren sam u Vaše…
Kurir 06.05.2025
"Upućujem srdačne čestitke Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučič na svom X nalogu. - Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu izbor za novog kancelara Nemačke
Danas 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke i izrazio uverenje da će njegovo iskustvo doprineti stablnosti evropskog kontineta. „Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu: Verujem da će saradnja Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje
RTS 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. Aleksandar Vučić je naveo da je… »
Vučić čestitao Mercu izbor za novog kancelara Nemačke
Novi magazin 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke i izrazio uverenje da će njegovo iskustvo doprineti stablnosti evropskog kontineta. "Uveren sam da će Vaše bogato političko iskustvo i posvećenost… »
Vučić čestitao Mercu: Predsednik Srbije se oglasio nakon izbora novog kancelara Nemačke: "Verujem da će naša saradnja…
Blic 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Fridrihu Mercu izbor za novog kancelara Nemačke. - Upućujem srdačne čestitke Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke. Uveren sam da će Vaše bogato političko… »
Vučić čestitao Mercu: Verujem da će saradnja Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje
Euronews 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. "Uveren sam da će Vaše… »
Telegraf 06.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Fridrihu Mercu povodom stupanja na dužnost saveznog kancelara Savezne Republike Nemačke, navodeći da veruje da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje. "Uveren sam da će Vaše… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 4 satijoš 36 povezanih

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 1 satjoš 56 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Tramp otkrio pod kojim uslovom Putin pristaje na pregovore: Šef Kremlja predložio lokaciju za sastanak
Nedeljnik pre 43 minutajoš 55 povezanih