Povezane vesti
Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički
Serbian News Media 06.05.2025
„Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu“, poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi, prenosi Nova.rs. Nešković je u… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Nova 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je u „Danu uživo“ na… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Novi magazin 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je za N1 naveo da su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Promenljivo prolećno vreme, temperature do 15 stepeni narednih dana
Ozon pre 33 minutajoš 9 povezanih
Trener Denvera dobio pitanje o Jokićevih 10 izgubljenih lopti: To će se dešavati dok god on...
Kurir pre 8 minutajoš 11 povezanih
Vučić danas prisustvuje početku izgradnje inovativnog centra Toyo Tire u Inđiji
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana
Orban najavljuje "bitku" za ruske energente u Briselu; Španija daje Kijevu još milijardu evra
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Na današnji dan: Umro tvorac Tarzana, otvorena deonica pruge Beograd - Novi Sad
Radio 021 pre 3 minutajoš 3 povezane