Povezane vesti
Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički
Serbian News Media 06.05.2025
„Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu“, poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi, prenosi Nova.rs. Nešković je u… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Nova 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je u „Danu uživo“ na… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Novi magazin 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je za N1 naveo da su… »
Vesti dana »
Đoković saznao narednog rivala u Australiji: Ovako izgleda ceo njegov put do 25. grend slema
Mondo pre 53 minutajoš 14 povezanih
Povređene dve žene u udesu na Zvezdari! Hitna pomoć odmah ukazala pomoć na licu mesta
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Hrvati će da puknu od muke! Evo kako su hrvatski mediji reagovali na zlato Srbije u Beogradu, pominju i razaranje Vukovara
Večernje novosti pre 59 minutajoš 12 povezanih
Stravične scene: Krvoproliće na fudbalskom stadionu, ubijeno 11 ljudi
Nova pre 13 minutajoš 6 povezanih