Povezane vesti
Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički
Serbian News Media 06.05.2025
„Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu“, poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi, prenosi Nova.rs. Nešković je u… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Nova 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je u „Danu uživo“ na… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Novi magazin 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je za N1 naveo da su… »
Vesti dana »
Prvi dani 2026. godine malo topliji, ali već za vikend hladno sa snegom
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Prkosi granicama fizike, ali i medicine - Jokić iznenadio sve u Torontu!
Sportske.net pre 2 satajoš 40 povezanih
Hitna pomoć: Velik broj intervencija ali bez težih povreda, dosta pijanih, pa i među mladima
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Dronovi namerno ciljali civile? Moskva se oglasila o napadu na Hersonsku oblast - planiran unapred!
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih