Povezane vesti
Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički
Serbian News Media 06.05.2025
„Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu“, poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi, prenosi Nova.rs. Nešković je u… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Nova 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je u „Danu uživo“ na… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati
Novi magazin 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je za N1 naveo da su… »
Vesti dana »

Tramp najavio sastanak sa Putinom, a sad kaže: 'Ne želim uzaludni susret'
BBC News pre 49 minutajoš 31 povezana

Oklahoma pobedila Hjuston na početku nove sezone u NBA ligi, Golden Stejt bolji od Lejkersa
Danas pre 44 minutajoš 16 povezanih

Snažan zemljotres na rodosu: Potres mnoge ljude probudio, osetio se i na turskom primorju
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih