Povezane vesti

Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički

Profesori Medicinskog fakulteta: Odbijamo da držimo nastavu u ovakvim uslovima – ćutanje nije ni moralno ni etički

Serbian News Media 06.05.2025
„Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu“, poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi, prenosi Nova.rs. Nešković je u… »
Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati

Profesori Medicinskog fakulteta: Ne želimo da držimo nastavu u ovakvoj situaciji, nije moralno – a ni etički ćutati

Nova 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je u „Danu uživo“ na… »

Novi magazin 06.05.2025
"Ovaj štrajk ima jaku simboličku poruku da mi u suštini ne pristajemo na ono što se događa u društvu u prethodnom periodu", poručio je profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Nešković o štrajku na toj ustanovi. Nešković je za N1 naveo da su… »

Vesti dana »