Povezane vesti

Hakovan Instagram profil Ane Nikolić: „Tri dana nisam primetila“

Hakovan Instagram profil Ane Nikolić: „Tri dana nisam primetila“

Nova 07.05.2025
Ana Nikolić našla se u problemu sa kojim su se suočile i mnoge njene kolege. Nikolićeva je na nekoliko dana ostala bez svog Instagram profila, a mi smo je pozvali da nam kaže šta se zapravo desilo. – Tri dana nisam primetila da su mi hakovali profil… »
Ana Nikolić u problemu: Doživela šok kad su joj saopštili vesti

Ana Nikolić u problemu: Doživela šok kad su joj saopštili vesti

Blic 07.05.2025
Pevačici Ani Nikolić je hakovan profil na Instagramu, te se odmah oglasila ovim povodom. Naime, pevačica Ana Nikolić našla se u problemu, te otkrila da je na nekoliko dana ostala bez profila. - Tri dana nisam primetila da su mi hakovali profil, snimila… »
Hakovan Instagram profil ane Nikolić! Pevačica ne zna šta je snašlo, otkrila šta se desilo: Tri dana nisam primetila...

Hakovan Instagram profil ane Nikolić! Pevačica ne zna šta je snašlo, otkrila šta se desilo: Tri dana nisam primetila...

Kurir 07.05.2025
Ana Nikolić našla se u problemu, sa kojim su se suočile i mnoge njene kolege. Nikolićeva je na nekoliko dana ostala bez svog Instagram profila, a mi smo je pozvali da nam kaže šta se zapravo desilo. - Tri dana nisam primetila da su mi hakovali profil… »
"Nisam pušila travu, ali sam se tukla i pravila cirkus" Ana Nikolić o odrastanju i problemima: Moj život je...

"Nisam pušila travu, ali sam se tukla i pravila cirkus" Ana Nikolić o odrastanju i problemima: Moj život je...

Kurir 07.05.2025
Ana Nikolić kaže da je svesna toga koliko je bila nestašna kao klinka i tinejdžerka, ali da je deo nje zauvek ostao tradicionalan. Ona tvrdi da se trudi da uvek ide u korak sa vremenom, ali da ostane usput svoja. - Kad sam bila klinka nisam bila svesna… »
"Nisam pušila travu, ali je istina da sam se tukla": Ana Nikolić nikad iskrenije o sebi: Pomenula i Rastu, a evo kako ga…

"Nisam pušila travu, ali je istina da sam se tukla": Ana Nikolić nikad iskrenije o sebi: Pomenula i Rastu, a evo kako ga…

Blic 07.05.2025
Pevačica Ana Nikolić kaže da je svesna toga koliko je bila nestašna kao klinka i tinejdžerka, ali da je deo nje zauvek ostao tradicionalan. Ona tvrdi da se trudi da uvek ide u korak sa vremenom, ali da ostane usput svoja. - Kad sam bila klinka nisam bila… »

Vesti dana »