Povezane vesti
Žika Jakšić napravio lom u studiju kada se pojavio ovaj muškarac: Publika poskakala, aplauzi se nisu zaustavljali (foto)
Kurir 07.05.2025
Vladimir Jakšić Musa, brat Žike Jakšića koji je podigao na noge publiku u velikom Grandovom studiju i to na samom početku emisije „Nikad nije kasno“. Tvrdi zvuk električnih gitara najavio je da je pred gledaocima celovečernji spektakl, a pesma grupe… »
Brat Žike Jakšića zapevao u njegovoj emisiji, voditelj mu se pridružio na sceni: Nastao lom, svi im aplaudirali
Blic 07.05.2025
Vladimir Jakšić Musa, brat Žike Jakšića koji je podigao na noge publiku u velikom Grandovom studiju i to na samom početku emisije „Nikad nije kasno“ emitovane u nedelju. Tvrdi zvuk električnih gitara najavio je da je pred gledaocima celovečernji… »
Vesti dana »

"Gužva je u gradu? Biće još gužve": Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
N1 Info pre 7 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih

Aktivisti za zaštitu životinja danas u 13 gradova tražili primenu zakona, u NS veliki broj pasa na okupljanju (FOTO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih

Putin i Tramp u telefonskom razgovoru: Moskva spremna za pregovore, tema i Bliski Istok
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih