Povezane vesti
Majka male Danke biće ponovo saslušana Ivana će morati da odgovori na ključna pitanja tužilaštva
Dnevnik pre 25 dana
U okviru dopune istrage protiv Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića moraće da se obavi razgovor sa devojčicinom mamom. Više javno tužilaštvo u Zaječaru zakazalo je saslušanje Ivane Ilić, majke Danke Ilić (2) iz Bora koja je nestala 26. marta… »
Saznajemo! Zakazano saslušanje majke Danke Ilić: Ivana će morati u tužilaštvu da odgovori na mnoga pitanja!
Kurir pre 25 dana
Više javno tužilaštvo u Zaječaru zakazalo je saslušanje Ivane Ilić, majke Danke Ilić (2) iz Bora koja je nestala 26. marta prošle godine iz Banjskog polja, a za koju istražitelji smatraju da je ubijena. Kako saznajemo, devojčicina majka će u… »
Poznato kada je novo saslušanje majke Danke Ilić: Evo na koja pitanja će Ivana morati da odgovori
Telegraf pre 25 dana
Više javno tužilaštvo u Zaječaru zakazalo je saslušanje Ivane Ilić, majke nestale devojčice Danke Ilić (2) za 16. maj. "Pitanja će manje, više biti ista kao na prethodnom saslušanju. Akcenat je na tome da kaže kad je tačno dovela decu u… »
Zakazano saslušanje majke Danke Ilić (2): Akcenat će biti na ovim pitanjima
Mondo pre 25 dana
U okviru dopune istrage protiv Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića moraće da se ponovno sasluša majka Danke Ilić (2). Više javno tužilaštvo u Zaječaru zakazalo je saslušanje Ivane Ilić, majke Danke Ilić (2) iz Bora koja je nestala 26. marta… »
Ovo je razlog zbog čega će tužilaštvo opet saslušati majku danke Ilić! Marković i Nedić o novim zahtevima Višeg suda!
Kurir pre 25 dana
U Više javno tužilaštvo u Zaječaru iz Višeg suda u Negotinu stigao je zahtev za dopunu istrage protiv Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića , koji se terete da su 26. marta prošle godine u Banjskom polju kod Bora ubili Danku Ilić. U zahtevu je… »
"Zašto baš ti, anđele... Isplivaće tvoja pravda vrlo brzo" Roditelji Danke Ilić oglasili se na ćerkin rođendan, podelili…
Kurir pre 25 dana
Danka Ilić (2) iz Bora, za čije se ubistvo terete osumnjičeni Dejan Dragijević (51) i Srđan Janković (51), juče bi sa svojom porodicom proslavila treći rođendan. Podsetimo, devojčica koja je u tom trenutku tek prohodala, nestala je 26. marta… »
„Zašto baš ti, anđele moj?“: Bolne reči majke Danke Ilić na rođendan nestale devojčice FOTO
Nova pre 25 dana
Mala Danka Ilić iz Bora, koja je navodno ubijena prošle godine, juče bi napunila tri godine. Njena majka juče je na svom storiju na Instagramu objavila fotografiju devojčice uz poruku: "Nedostaješ previše, anđele moj", a potom je objavila… »
"Zašto baš ti, anđele: Moj?!" Bolne reči majke Danke Ilić na rođendan nestale devojčice: "Trebalo je da duvaš svećicu…
Blic pre 25 dana
- Zašto baš ti, anđele moj? Danas si trebala da duvaš svećicu sa svojom braćom - potresne su reči Ivane, majke Danke Ilić, devojčice iz Bora koja je ubijena pre više od godinu dana. Za njeno ubistvo optuženi su Dejan Dragijević i Srđan… »
"Zašto baš ti anđele moj, boli svaka sekunda bez tebe": Oglasila se majka Danke Ilić na dan njenog rođendana
Mondo pre 25 dana
Majka devojčice Danke Ilić podelila je na Instagramu potresnu objavu. "Zašto baš ti, anđele moj? Danas je trebalo da duvaš svećicu sa svojom braćom. Da se igrate, smejete, svađate. Svakim danom nedostaješ previše. Boli svaka sekunde provedena… »
"Boli svaka sekunda provedena bez tebe": Majka malene Danke Ilić obratila se ćerki na njen treći rođendan
Telegraf pre 25 dana
Mala Danka Ilić iz Bora, koja je navodno ubijena prošle godine, uče bi napunila tri godine. Njena majka juče je na svom storiju na Instagramu objavila fotografiju devojčice uz poruku: "Nedostaješ previše, anđele moj", a potom je objavila… »
Ovo je misterija 7 minuta u slučaju danke Ilić! Tužilaštvo ima zadatak da reši enigmu uz pomoć rekonstrukcije!
Kurir pre 25 dana
U Više javno tužilaštvo u Zaječaru iz Višeg suda u Negotinu stigao je zahtev za dopunu istrage protiv Srđana Jankovića (51) i Dejana Dragijevića (51), koji se terete da su 26. marta prošle godine u Banjskom polju kod Bora ubili Danku Ilić (2)… »
Vesti dana »

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 20 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane