Povezane vesti
Doktor Nele Karajlić i simfonijski orkestar oduševili Kragujevčane
RTK pre 27 dana
Na platou ispred zgrade Skupštine grada Kragujevca nastupio je doktor Nele Karajlić uz pratnju Kragujevačkog simfonijskog orkestra. Koncert je deo trodnevnog muzičkog programa organizovanog povodom Dana grada. Muzičko veče otvorio je Kragujevački… »
Đurđevdan ispred Skupštine grada uz Sašu Kovačevića, na Đačkom trgu kragujevačke grupe i Beogradski sindikat
Glas Šumadije pre 26 dana
Povodom Dana grada – Đurđevdana, u Kragujevcu je sinoć ispred zgrade Skupštine grada održan koncert pop pevača Saše Kovačevića, uz vatromet i nastup di-džeja Petrović YU, čime je otvoren trodnevni muzički program u okviru gradske proslave… »
Proslavljen Đurđevdan uz Sašu Kovačevića ispred Skupštine grada (FOTO)
InfoKG pre 26 dana
Povodom Dana grada – Đurđevdana sinoć je ispred Skupštine grada koncert održao pevač Saša Kovačević, a bio je upriličen i vatromet. U okviru trodnevnog muzičkog spektakla večeras nastupa doktor Nele Karajlić sa Kragujevačkim simfonijskim… »
Počeli đurđevdanski koncerti
U centar pre 26 dana
Muzičku manifestaciju povodom Dana grada otvorio je koncert jednog od najpopularnijih pop izvođača– Saše Kovačevića. Njegovi melodični i moderni pop zvuci, uglavnom balada kao što su Živim da te volim, Moja malena, Bez tebe me nema i drugi… »
Simfonija roka i sećanja: Nele Karajlić i Kragujevački orkestar večeras u čast Dana grada
U centar pre 26 dana
Povodom Dana grada, Kragujevčani će imati priliku da uživaju u bogatom trodnevnom muzičkom programu na otvorenom, koji će se održavati na platou ispred zgrade Skupštine grada. Ovu manifestaciju organizuje Dom omladine, pod pokroviteljstvom Grada… »
Večeras kod Skupštine dr Nele Karajlić
Glas Šumadije pre 26 dana
Povodom Dana grada Kragujevca organizovaće se trodnevni muzički program. Koncerti će se održati na platou ispred zgrade Skupštine grada. Organizator ove manifestacije je Dom omladine, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Večeras, 7. maja, koncert… »
Počeli đurđevdanski koncerti
iKragujevac pre 26 dana
Muzičku manifestaciju povodom Dana grada otvorio je koncert jednog od najpopularnijih pop izvođača– Saše Kovačevića. Njegovi melodični i moderni pop zvuci, uglavnom balada kao što su Živim da te volim, Moja malena, Bez tebe me nema i drugi… »
Vesti dana »

Zemljotres jačine 5,8 stepeni pogodio Tursku, 69 osoba povređeno, jedna preminula
Euronews pre 7 minutajoš 17 povezanih

Nova runda dijaloga danas u Briselu, delegaciju Beograda predvodi Petković
B92 pre 7 minutajoš 6 povezanih

Rusija poslala dronove na Ukrajinu, nekoliko sati nakon mirovnih pregovora
Al Jazeera pre 12 minutajoš 1 povezana

Danas slavimo cara Konstantina i caricu Jelenu: Ove običaje treba ispoštovati
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih