Povezane vesti
'Mislila sam da sam ubila moju bebu': Realnost postporođajne psihoze
BBC News 07.05.2025
Ova nedovoljno shvaćena, ozbiljna bolest može da pogodi žene samo nekoliko sati posle porođaja. Upozorenje: U tekstu su detalji koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Isprva, Eli kaže da se osećala potpuno ushićeno. Porodila se kod kuće bez sredstava… »
Radio 021 07.05.2025
Ova nedovoljno shvaćena, ozbiljna bolest može da pogodi žene samo nekoliko sati posle porođaja. Getty Images Postporođajna psihoza može da izazove ozbiljne poremećaje, kao što su nesanica i odvajanje od stvarnosti Upozorenje: U tekstu su detalji koji bi… »
‘Mislila sam da sam ubila moju bebu’: Realnost postporođajne psihoze
Južne vesti 07.05.2025
Getty Images Postporođajna psihoza može da izazove ozbiljne poremećaje, kao što su nesanica i odvajanje od stvarnosti Upozorenje: Ovaj članak sadrži detalje koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Isprva, Eli kaže da se osećala potpuno ushićeno. Porodila… »
NIN 07.05.2025
Upozorenje: Ovaj članak sadrži detalje koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Isprva, Eli kaže da se osećala potpuno ushićeno. Porodila se kod kuće bez sredstava protiv bolova i bila je presrećna što je postala nova majka. Iako je uspela da odspava svega… »
‘Mislila sam da sam ubila moju bebu’: Realnost postporođajne psihoze
Danas 07.05.2025
Upozorenje: Ovaj članak sadrži detalje koji bi mogli da uznemire neke čitaoce Isprva, Eli kaže da se osećala potpuno ushićeno. Porodila se kod kuće bez sredstava protiv bolova i bila je presrećna što je postala nova majka. Iako je uspela da odspava svega… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana

Od vikenda kreću paklene temperature, biće i do 40 stepeni: Ova 4 grada u Srbiji biće najtoplija
Mondo pre 2 satajoš 49 povezanih