Повезане вести
'Мислила сам да сам убила моју бебу': Реалност постпорођајне психозе
BBC News 07.05.2025
Ова недовољно схвац́ена, озбиљна болест може да погоди жене само неколико сати после порођаја. Упозорење: У тексту су детаљи који би могли да узнемире неке читаоце Испрва, Ели каже да се осећала потпуно усхићено. Породила се… »
Радио 021 07.05.2025
Ова недовољно схвац́ена, озбиљна болест може да погоди жене само неколико сати после порођаја. Гетти Имагес Постпорођајна психоза може да изазове озбиљне поремећаје, као што су несаница и одвајање од стварности Упозорење: У… »
‘Мислила сам да сам убила моју бебу’: Реалност постпорођајне психозе
Јужне вести 07.05.2025
Гетти Имагес Постпорођајна психоза може да изазове озбиљне поремећаје, као што су несаница и одвајање од стварности Упозорење: Овај чланак садржи детаље који би могли да узнемире неке читаоце Испрва, Ели каже да се осећала… »
НИН 07.05.2025
Упозорење: Овај чланак садржи детаље који би могли да узнемире неке читаоце Испрва, Ели каже да се осећала потпуно усхићено. Породила се код куће без средстава против болова и била је пресрећна што је постала нова мајка. Иако… »
‘Мислила сам да сам убила моју бебу’: Реалност постпорођајне психозе
Данас 07.05.2025
Упозорење: Овај чланак садржи детаље који би могли да узнемире неке читаоце Испрва, Ели каже да се осећала потпуно усхићено. Породила се код куће без средстава против болова и била је пресрећна што је постала нова мајка. Иако… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 3 сатајош 44 повезане
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 4 сатијош 29 повезаних
Четворострани самит у Лондону: Лидери ЕУ дорађују амерички мировни план за Украјину
Сербиан Невс Медиа пре 46 минутајош 73 повезане