Povezane vesti
Amazon razvio robota za skladištenje koji ima osećaj dodira
Radio 021 07.05.2025
Kompanija Amazon razvila je novog robota za skladištenje koji ima osećaj dodira, što mu omogućava da obavlja posao koji su ranije obavljali samo ljudi. Robot nazvan Vulkan može da radi 20 sati dnevno, izjavio je lider tima Amazon Robotiksa Aron Parnes… »
Amazon za rad u skladištima razvio robota koji ima osećaj dodira
Blic 07.05.2025
Kompanija Amazon razvila je novog robota za skladištenje koji ima osećaj dodira, što mu omogućava da obavlja posao koji su ranije obavljali samo ljudi, a robot nazvan Vulkan može da radi 20 sati dnevno, izjavio je danas lider tima Amazon Robotiksa Aron… »
Amazon razvio robota za rad u skladištima koji ima osećaj dodira
Euronews 07.05.2025
Kompanija Amazon razvila je novog robota za skladištenje koji ima osećaj dodira, što mu omogućava da obavlja posao koji su ranije obavljali samo ljudi, a robot nazvan Vulkan može da radi 20 sati dnevno, izjavio je danas lider tima Amazon Robotiksa Aron… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 48 minutajoš 34 povezane
Hitno saopštenje Vojvodine o prekinutom finalu: "Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu!"
Mondo pre 43 minutajoš 37 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 5 satijoš 56 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane