Povezane vesti
Umro glumac Erol Kadić
Kurir 07.05.2025
Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S tugom se opraštamo od Erola Kadića, čoveka čija je strast prema teatru ostavila neizbrisiv trag u Centru za kulturu. S predstavama Mediterano i… »
Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela
Svet & Skandal 07.05.2025
Preminuo glumac Erol Kadić u 69. godini Upravo je sve zatekla vest da je preminuo glumac Erol Kadić u 69. godini. Kadić je iza sebe ostavio mnoštvo uloga po kojima ćemo ga pamtiti među kojima su one u serijama Otvorena vrata, Kamiondžije d.o.o… »
Umro glumac Erol Kadić
B92 07.05.2025
U Beogradu je 7. maja preminuo glumac i reditelj Erol Kadić, stalni član ansambla Pozorišta Atelje 212, saopštili su iz ovog teatra. Čuveni glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S tugom… »
Obožavali su ga u Otvorenim vratima i Anđelima: Ko je bio Erol Kadić, ostavio neizbrisiv trag na našoj sceni
Telegraf 07.05.2025
Poznati glumac, Erol Kadić, umro je u 70. godini, a tužnu vest potvrdio je Centar za kulturu Tivat. Kadić će ostati upamćen po brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima, a najviše se istakao u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i filmu… »
Preminuo glumac i reditelj Erol Kadić
Nova 07.05.2025
U Beogradu je 7. maja preminuo glumac i reditelj Erol Kadić, stalni član ansambla Pozorišta Atelje 212. Erol Kadić rođen je 19. juna 1955. godine u Zagrebu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Arsenija… »
Umro glumac Erol Kadić: Kolege se opraštaju emotivnim rečima: Obožavali ste ga u filmu "Mi nismo anđeli" i seriji "Otvorena…
Blic 07.05.2025
Glumac Erol Kadić umro je u 69. godini i iza sebe ostavio mnoštvo uloga. Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po ulogama u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i filmu "Mi nismo anđeli 3", serijama "Bela lađa", "Moj rođak sa sela"… »
Poznato vreme i mesto sahrane našeg čuvenog glumca: Komemoracija u ponedeljak u Ateljeu 212
Mondo 07.05.2025
Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po ulogama u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i filmu "Mi nismo anđeli 3", serijama "Bela lađa", "Moj rođak sa sela". Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio… »
Preminuo glumac Erol Kadić
RTS 07.05.2025
Glumac i reditelj Erol Kadić preminuo je u Beogradu 7. maja. Kadić je bio stalni član ansambla Ateljea 212. Komemoracija povodom smrti Erola Kadića biće održana u Ateljeu 212, u ponedeljak, 12. maja u 12 časova na Velikoj sceni „Mira Trailović“. Sahrana… »
Umro glumac iz serije "Otvorena vrata" i "Bela lađa": Napustio nas Erol Kadić
Mondo 07.05.2025
Vest o smrti Erola Kadića objavljenja je na zvaničnoj Instagram stranici Centra za kulturu Tivat. Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po ulogama u… »
Umro glumac iz "Bele lađe"
Telegraf 07.05.2025
Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S tugom se opraštamo od Erola Kadića, čoveka čija je strast prema teatru ostavila neizbrisiv trag u Centru za kulturu. S predstavama Mediterano i… »
Vesti dana »
Region pogođen toplotnim talasom: BiH, Slovenija i Hrvatska pod upozorenjima
NIN pre 24 minutajoš 31 povezana
Nova eskalacija na Bliskom istoku! Iran dronovima napao ovu zemlju: Pogođen još jedan tanker u Ormuskom moreuzu
Blic pre 44 minutajoš 45 povezanih
Otvorena nova deonica Moravskog koridora: "Vožnja je fantazija"; Vozači pohrlili da je isprobaju FOTO
B92 pre 39 minutajoš 27 povezanih
Ispred Doma Narodne Skupštine završne pripreme za skup Srbija jedna porodica
RTV pre 34 minutajoš 22 povezane
Novi bilans: U zemljotresima u Venecueli poginulo 920 osoba, više od 50.000 nestalih
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih