Povezane vesti

Umro glumac Erol Kadić

Umro glumac Erol Kadić

Kurir pre 26 dana
Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S tugom se opraštamo od Erola Kadića, čoveka čija je strast prema teatru ostavila neizbrisiv trag u Centru za kulturu. S predstavama Mediterano… »
Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela

Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela

Svet & Skandal pre 26 dana
Preminuo glumac Erol Kadić u 69. godini Upravo je sve zatekla vest da je preminuo glumac Erol Kadić u 69. godini. Kadić je iza sebe ostavio mnoštvo uloga po kojima ćemo ga pamtiti među kojima su one u serijama Otvorena vrata, Kamiondžije d.o.o… »
Umro glumac Erol Kadić

Umro glumac Erol Kadić

B92 pre 26 dana
U Beogradu je 7. maja preminuo glumac i reditelj Erol Kadić, stalni član ansambla Pozorišta Atelje 212, saopštili su iz ovog teatra. Čuveni glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S… »
Obožavali su ga u Otvorenim vratima i Anđelima: Ko je bio Erol Kadić, ostavio neizbrisiv trag na našoj sceni

Obožavali su ga u Otvorenim vratima i Anđelima: Ko je bio Erol Kadić, ostavio neizbrisiv trag na našoj sceni

Telegraf pre 26 dana
Poznati glumac, Erol Kadić, umro je u 70. godini, a tužnu vest potvrdio je Centar za kulturu Tivat. Kadić će ostati upamćen po brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima, a najviše se istakao u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i… »
Preminuo glumac i reditelj Erol Kadić

Preminuo glumac i reditelj Erol Kadić

Nova pre 26 dana
U Beogradu je 7. maja preminuo glumac i reditelj Erol Kadić, stalni član ansambla Pozorišta Atelje 212. Erol Kadić rođen je 19. juna 1955. godine u Zagrebu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Arsenija… »
Umro glumac Erol Kadić: Kolege se opraštaju emotivnim rečima: Obožavali ste ga u filmu "Mi nismo anđeli" i seriji…

Umro glumac Erol Kadić: Kolege se opraštaju emotivnim rečima: Obožavali ste ga u filmu "Mi nismo anđeli" i seriji…

Blic pre 26 dana
Glumac Erol Kadić umro je u 69. godini i iza sebe ostavio mnoštvo uloga. Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po ulogama u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i filmu "Mi nismo anđeli 3", serijama "Bela lađa", "Moj rođak sa… »
Poznato vreme i mesto sahrane našeg čuvenog glumca: Komemoracija u ponedeljak u Ateljeu 212

Poznato vreme i mesto sahrane našeg čuvenog glumca: Komemoracija u ponedeljak u Ateljeu 212

Mondo pre 26 dana
Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po ulogama u seriji "Otvorena vrata" gde je tumačio lik doktora, kao i filmu "Mi nismo anđeli 3", serijama "Bela lađa", "Moj rođak sa sela". Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti… »
Preminuo glumac Erol Kadić

Preminuo glumac Erol Kadić

RTS pre 26 dana
Glumac i reditelj Erol Kadić preminuo je u Beogradu 7. maja. Kadić je bio stalni član ansambla Ateljea 212. Komemoracija povodom smrti Erola Kadića biće održana u Ateljeu 212, u ponedeljak, 12. maja u 12 časova na Velikoj sceni „Mira… »
Umro glumac iz serije "Otvorena vrata" i "Bela lađa": Napustio nas Erol Kadić

Umro glumac iz serije "Otvorena vrata" i "Bela lađa": Napustio nas Erol Kadić

Mondo pre 26 dana
Vest o smrti Erola Kadića objavljenja je na zvaničnoj Instagram stranici Centra za kulturu Tivat. Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. Erol Kadić najzapamćeniji će ostati po… »
Umro glumac iz "Bele lađe"

Umro glumac iz "Bele lađe"

Telegraf pre 26 dana
Glumac Erol Kadić preminuo je u 70. godini, a vest o njegovoj smrti saopštio je Centar za kulturu Tivat. "S tugom se opraštamo od Erola Kadića, čoveka čija je strast prema teatru ostavila neizbrisiv trag u Centru za kulturu. S predstavama Mediterano… »

Vesti dana »