Povezane vesti
Melani mi je donela neopisivu sreću: Prvo oglašavanje Dragane Mirković tera suze na oči
Story 07.05.2025
Sin i snaja Dragane Mirković očekuju bebu, a sada se ovim povodom oglasila pevačica ne skrivajući sreću. - Ja sam danas sigurno najsrećnija žena na svetu jer mogu da i zvanično potvrdim da ću postati baka. Melani, izabranica mog sina Marka nam je svima… »
Dragana Mirković postaje baka! Stiže prinova u porodicu Bijelić
Telegraf 07.05.2025
Muzička zvezda, Dragana Mirković, navodno postaje baka! Snajka Melani Dimitrijević, devojka Draganinog sina Marka, je u drugom stanju. Marko Bijelić i lepa Melani imaju predivan odnos i stabilnu vezu, a na društvenim mrežama njihove objave privlače dosta… »
Dragana Mirković postaje baka! Najveća muzička zvezda potvrdila najlepše vesti: Ja sam najsrećnija žena na svetu!
Kurir 07.05.2025
U domu najveće balkanske muzičke zvezde stigle su predivne vesti. Naime, Dragana Mirković će za nekoliko meseci postati baka. Devojka njenog sina Marka Bijelića je u blagoslovenom stanju, a porodica će postati bogatija za još jednog člana. Ovim povodom… »
Prva izjava Dragane Mirković nakon vesti da postaje baka: Pevačica otkrila šta su joj sin i trudna snajka tražili: "Danas sam…
Blic 07.05.2025
Pevačica Dragana Mirković oglasila se nakon vesti da će postati baka. Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko Bijelić, uskoro će postati otac. Dragana je istakla da Marko i njegova izabranica Melani ne žele da se previše zna o njihovoj intimi, te… »
Dragana Mirković postaje baba: Pevačica potvrdila srećne vesti
Nova 07.05.2025
Folk zvezda potvrdila je da je devojka njenog sina Marka Bijelića u drugom stanju, te da će do kraja godine postati baka. Dragana Mirković saopštila je da će njen sin Marko uskoro postati otac, kao i da je porodica presrećna zbog prinove. „Ja sam danas… »
"Neopisiva radost, najsrećnija sam": Prvo oglašavanje Dragane Mirković nakon vesti da postaje baka
Mondo 07.05.2025
Dragana Mirković se oglasila za Mondo nakon navoda da u porodicu stiže prinova. Muzička zvezda Dragana Mirković, postaje baka. Snajka Melani Dimitrijević, devojka Draganinog sina Marka, je u drugom stanju. Lepe vesti potvrdila je pevačica koja nije mogla… »
Dragana Mirković postaje baka: Srećne vesti u domu pevačice
Mondo 07.05.2025
Sin Dragane Mirković, Marko i njegova devojka Melani navodno očekuju prinovu. Kako saznaju domaći mediji, muzička zvezda Dragana Mirković, navodno postaje baka. Snajka Melani Dimitrijević, devojka Draganinog sina Marka, je u drugom stanju. Marko Bijelić… »
Oglasila se Dragana miriković: Folk diva ne krije radost - "Najsrećnija sam žena na svetu"
Večernje novosti 07.05.2025
FOLK zvezda Dragana Mirković uskoro će postati baka. Foto: Miomir Milić Draganin sin Marko Bijelić već neko vreme uživa u ljubavi sa Melani Dimitrijević, koja je sada navodno trudna. Foto: Dejan Milićević Muzička zvzeda je inače snajku super prihvatila… »
"Postaću baka": Oglasila se Dragana Mirković, potvrdila vesti o prinovi u porodici! Ovo žele njen sin i snajka
Telegraf 07.05.2025
Muzička zvezda Dragana Mirković potvrdila je lepe vesti o trudnoći svoje snajke Melani Dimitrijević. Dragana Mirković je u saopštenju istakla da je presrećna zbog dolaska prinove u njihov dom. - Ja sam danas sigurno najsrećnija žena na svetu jer mogu da… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Danas počinje letnji red vožnje u Beogradu: Evo kako ćete najbrže dolaziti do Ade Ciganlije
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana