Povezane vesti
Dodik sa patrijarhom pred odlazak u Moskvu: Ponosan sam što idem - tamo ne može bilo ko! (foto)
Pravda pre 26 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je će boravkom u Moskvi na Dan pobede 9. maja poslati snažnu poruku, da je "Rusija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma, razume šta se dešava u Republici Srpskoj, a to su najbolje pokazali na sednici… »
Dodik: Putujem u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom
N1 Info pre 26 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da putuje u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom."Sam moj boravak u Moskvi šalje snažnu poruku - Rusija je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i razume šta se dešava u RS, što… »
Dodik: Republika Srpska će biti vidljiva na Danu pobede u Moskvi
Sputnik pre 26 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sam njegov boravak u Moskvi šalje snažnu poruku da je Rusija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i razume šta se dešava u Republici Srpskoj, što su najbolje pokazali na sednici Saveta… »
Dodik: Republika Srpska će biti vidljiva na Danu pobede u Moskvi
Vesti online pre 26 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sam njegov boravak u Moskvi šalje snažnu poruku da je Rusija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i razume šta se dešava u Republici Srpskoj, što su najbolje pokazali na sednici Saveta… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana