Povezane vesti
"Uveren sam da će nastaviti da produbljuje odnose sa SAD" Đurić sa Šutanovcem: Diplomatski odnosi Srbije i Sjedinjenih…
Kurir pre 24 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je obavio završni razgovor sa novim ambasodorom Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Draganom Šutanovcem, navodeći da je uveren da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose Srbije sa… »
"U novoj eri": Đurić: Uveren sam da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose Srbije sa Amerikom
Blic pre 24 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je obavio završni razgovor sa novim ambasadorom Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Draganom Šutanovcem, navodeći da je uveren da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose Srbije sa… »
Marko Đurić ispratio Šutanovca za Ameriku
N1 Info pre 24 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić sastao se danas sa novim ambasadorom Srbije u SAD Draganom Šutanovcem, koji tek treba da stupi na dužnost. Đurić je na Instagramu objavio da je sa Šutanovcem obavo završni razgovor pred odlazak u… »
Đurić Šutanovcu pre odlaska na ambasadorsku dužnost: Nova era diplomatskih odnosa Srbije i SAD
RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je obavio završni razgovor sa novim ambasadorom Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Draganom Šutanovcem, navodeći da je uveren da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose… »
Đurić: Uveren sam da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose Srbije sa SAD
Euronews pre 24 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je obavio završni razgovor sa novim ambasodorom Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Draganom Šutanovcem, navodeći da je uveren da će Šutanovac nastaviti da produbljuje odnose Srbije sa… »
Marko Đurić primio Dragana Šutanovca (FOTO)
Danas pre 24 dana
Marko Đurić, ministar spoljnih poslova Srbije, objavio je da je primio Dragana Šutanovca, ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama. Marko Đurić objavio je na mreži Iks da je primio Šutanovca koji je u januaru imenovan na ambasadorsku… »
Đurić čestitao Vadefulu imenovanje na mesto ministra inostranih poslova nemačke: "Srbija je posvećena nastavku saradnje"
Blic pre 25 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić čestitao je večeras novom ministru inostranih poslova nemačke Johanu Vadefulu imenovanje na funkciju i poručio da Srbija ostaje posvećena razvoju saradnje sa tom zemljom. "Pošto je Nemačka naš… »
Vesti dana »

"Majko, ona je živa, vrati njene slike": Luis Enrike ne pristaje da mu je ćerka preminula
Mondo pre 56 minutajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 6 satijoš 7 povezanih

Novak Đoković „arhivirao“ Austrijanca i fokusira se na staru mušteriju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane