Povezane vesti
Fabio Fonjini najavljuje kraj: Ovo mi je poslednje učešće na mastersu u Rimu
Dnevnik 07.05.2025
Italijanski teniser Fabio Fonjini najavio je kraj karijere pošto je saopštio da mu je ovo poslednje učešće na mastersu u Rimu. "Ovo mi je poslednje učešće na mastersu u Rimu. Srećan sam zbog karijere. Imam divne uspomene s ovog turnira, posebno onu… »
Fonjini: Ovo mi je poslednje učešće na mastersu u Rimu
Sportski žurnal 07.05.2025
U dosadašnjoj karijeri Fabio ima osam ATP titula, a na grend slemovima mu je najveći uspeh četvrtfinale Rolan Garosa 2011. godine. Italijan Fabio Fonjini najavio je kraj karijere pošto je saopštio da mu je ovo poslednje učešće na mastersu u Rimu, prenosi… »
Mlađi je dva dana od Novaka Đokovića: Poznati teniser objavio da završava karijeru
Danas 07.05.2025
Italijanski teniser Fabio Fonjini (37) doneo je odluku da se povuče iz „belog sporta“, saopštio je na mastersu u Rimu. Nije precizirao kada će igrati poslednji turnir, ali je naveo da će mu ovogodišnje učešće na mastersu u Rimu – biti i poslednjim put da… »
"Igram svoj poslednji turnir": Italijan odlučio da završi karijeru
Večernje novosti 07.05.2025
Italijanski teniser Fabio Fonjini doneo je odluku da završi karijeru, a ovu vest je saopštio na Mastersu u Rimu. Foto: Profimedia Još uvek se ne zna kada će se tačno penzionisati, ali je za očekivati da to bude ove godine, s obzirom na to da je istakao… »
"Najluđa glava" tenisa ide u penziju: Novaku obrisao istorijski rekord, a nije ni igrao
Mondo 07.05.2025
Fabio Fonjini doneo odluku da se povuče iz tenisa, a pamtimo kako je Novaku Đokoviću obrisao rekord. Italijanski teniser Fabio Fonjini (37) doneo je odluku da se povuče, saopštio je na mastersu u Rimu. Kada će to tačno biti, nije precizirao, ali može da… »