Povezane vesti
"Harmonikaše kite dukatima" Borko Radivojević o estradi i problemima: Nailazio sam na ismevanja...
Kurir 07.05.2025
Harmonikaš Borko Radivojević otvorio je dušu govoreći o svojoj karijeri, tradiciji, saradnjama, ali i kritikama koje mu stižu zbog podrške mlađim kolegama. Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao neočekivano iskren odgovor: - Iskreno… »
Kada nekog isprovocirate da loše komentariše, uradili ste dobar posao: Borko Radivojević otvorio dušu o svojoj karijeri i…
Večernje novosti 07.05.2025
IAKO iza sebe ima dugu karijeru i veliki broj nastupa, Borko Radivojević priznaje da se, uprkos želji da smanji tempo rada, to u praksi ne dešava. Foto: Privatna arhiva Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao neočekivano iskren… »
"Harmonikaše kite dukatima": Borko Radivojević otkrio zbog čega nailazi na kritike: "Zamerali su mi što podržavam mlade"
Blic 07.05.2025
Jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, Borko Radivojević, otvorio je dušu govoreći o svojoj karijeri, tradiciji, saradnjama, ali i kritikama koje mu stižu zbog podrške mlađim kolegama. Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao… »
Vesti dana »

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 30 minutajoš 48 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 35 minutajoš 38 povezanih

Pevačica i njen muž milioner slave 1. rođendan sinu: Samo za dekoraciju dala 500.000 dinara, raskoš na sve strane
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane