Povezane vesti

"Harmonikaše kite dukatima" Borko Radivojević o estradi i problemima: Nailazio sam na ismevanja...

"Harmonikaše kite dukatima" Borko Radivojević o estradi i problemima: Nailazio sam na ismevanja...

Kurir pre 24 dana
Harmonikaš Borko Radivojević otvorio je dušu govoreći o svojoj karijeri, tradiciji, saradnjama, ali i kritikama koje mu stižu zbog podrške mlađim kolegama. Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao neočekivano iskren odgovor: -… »
Kada nekog isprovocirate da loše komentariše, uradili ste dobar posao: Borko Radivojević otvorio dušu o svojoj karijeri i…

Kada nekog isprovocirate da loše komentariše, uradili ste dobar posao: Borko Radivojević otvorio dušu o svojoj karijeri i…

Večernje novosti pre 24 dana
IAKO iza sebe ima dugu karijeru i veliki broj nastupa, Borko Radivojević priznaje da se, uprkos želji da smanji tempo rada, to u praksi ne dešava. Foto: Privatna arhiva Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao neočekivano iskren… »
"Harmonikaše kite dukatima": Borko Radivojević otkrio zbog čega nailazi na kritike: "Zamerali su mi što podržavam mlade"

"Harmonikaše kite dukatima": Borko Radivojević otkrio zbog čega nailazi na kritike: "Zamerali su mi što podržavam mlade"

Blic pre 24 dana
Jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, Borko Radivojević, otvorio je dušu govoreći o svojoj karijeri, tradiciji, saradnjama, ali i kritikama koje mu stižu zbog podrške mlađim kolegama. Na pitanje kako reaguje na komentare publike, Borko je dao… »

Vesti dana »