Povezane vesti
Akademski plenum u Novom Sadu podržao zahtev studenata za vanrednim izborima
Moj Novi Sad 07.05.2025
Prvi akademski plenum profesora Univerziteta u Novom Sadu jednoglasno je danas podržao zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Na plenumu, održanom u kampusu Univerziteta, ocenjeno je da bi raspisivanje izbora bilo… »
Akademski plenum u Novom Sadu podržao zahtev studenata za vanrednim izborima
N1 Info 07.05.2025
Prvi akademski plenum profesora Univerziteta u Novom Sadu jednoglasno je danas podržao zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Na plenumu, održanom u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, ocenjeno je da bi raspisivanje… »
Akademski plenum profesora podržao zahtev studenata za vanredne izbore
Nova 07.05.2025
Akademski plenum profesora Univerziteta u Novom Sadu jednoglasno je danas podržao zahtev studenata za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Na plenumu, održanom u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, između ostalog, ocenili su da bi… »
Plenum profesora podržao studente: Traže hitne vanredne izbore
In medija 07.05.2025
Prvi akademski plenum profesora Univerziteta u Novom Sadu jednoglasno je danas podržao zahtev studenata za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Kako prenosi Autonomija.info, na plenumu, održanom u kampusu Univerziteta u Novom Sadu… »
Vesti dana »
"Uznemiren sam, brat mi je okružen požarima": Darko Tanasijević očajan zbog loše situacije u Deliblatskoj peščari: "svi su evakuisani", otkrio koje informacije ima
Blic pre 22 minutajoš 45 povezanih
Kočenje voza izazvalo požar kod Konjica: Vatra preti porodičnim kućama!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Štab: U većem delu Srbije nema restrikcija vodosnabdevanja, apel da se voda koristi racionalno
Beta pre 32 minutajoš 54 povezane
Hapšenje zbog 85 kilograma droge: Među osumnjičenima i muškarac (38) iz Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 41 povezana