Povezane vesti

Stric Boriše Simanića: "Porodično imamo loše iskustvo sa igračima Južnog Sudana"

Stric Boriše Simanića: "Porodično imamo loše iskustvo sa igračima Južnog Sudana"

Telegraf pre 24 dana
Košarkaši Partizana u noći između ponedeljka i utorka učestvovali su u incidentu ispred jednog beogradskog noćnog kluba kada je došlo do obračuna, što je kasnije potvrđeno i od strane samog kluba. Oni su juče dali izjave u policijskoj stanici… »
Košarkaši Partizana se oglasili o tuči pred noćnim klubom: Prve poruke Džounsa, Brauna i Bonge nakon incidenta

Košarkaši Partizana se oglasili o tuči pred noćnim klubom: Prve poruke Džounsa, Brauna i Bonge nakon incidenta

Mondo pre 24 dana
Igrači Partizana se prvi put javno oglasili nakon tuče u centru Beograda. Košarkaši Partizana Karlik Džouns, Ajzak Bonga i Sterling Braun oglasili su se nakon što su učestvovali u tuči u centru Beograda. Karlik Džouns, koji je flašom udario… »
Oglasili se Karlik Džons, Ajzak Bonga i Sterling Braun zbog tuče ispred beogradskog noćnog kluba

Oglasili se Karlik Džons, Ajzak Bonga i Sterling Braun zbog tuče ispred beogradskog noćnog kluba

Telegraf pre 24 dana
Košarkaši Partizana, Ajzak Bonga, Karlik Džons i Sterling Braun dali su tokom jučerašnjeg dana izjave u policijskoj stanici "Savski venac" , a dan kasnije klub se oglasio putem zvaničnog sajta i preneo njihove izjave. Izjave vam prenosimo u celosti… »
Kalinić o tuči igrača Partizana: To su događaji koji mogu da ti promene život u nekom neverovatnom smeru

Kalinić o tuči igrača Partizana: To su događaji koji mogu da ti promene život u nekom neverovatnom smeru

Sportski žurnal pre 24 dana
I ja sam upadao u razne neprilike ali, da li sam imao sreću ili neki instinkt da osetim u nekim trenucima da ovo ne ide u dobrom smeru i beži. Incident u kome su učestvovali igrači Partizana Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga u žiži je… »
Pitali su nikolu kalinića šta misli o tuči košarkaša Partizana: „Tužno i neshvatljivo!“ (video)

Pitali su nikolu kalinića šta misli o tuči košarkaša Partizana: „Tužno i neshvatljivo!“ (video)

Hot sport pre 24 dana
„I ja sam upadao u razne neprilike, ali da li sam imao sreću ili instinkt da kažem ‘Beži, ovo ne ide u dobrom smeru‘!“ Neočekivani incident koji je potresao košarkašku javnost u Srbiji, a koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka… »
VIDEO Kalinić komentarisao tuču košarkaša Partizana usred Beograda: Ostao sam šokiran, tužno i neprihvatljivo

VIDEO Kalinić komentarisao tuču košarkaša Partizana usred Beograda: Ostao sam šokiran, tužno i neprihvatljivo

Nova pre 24 dana
Nikola Kalinić, košarkaš Crvene zvezde, prokomentarisao je tuču igrača Partizana sa mladićima ispred noćnog kluba u Beogradu. Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga su se našli u tuči sa mladićima (nemački košarkaš nije učestvovao u… »
Kalinić o Karliku: Šta treba da se desi, pa da flašom odalamiš…

Kalinić o Karliku: Šta treba da se desi, pa da flašom odalamiš…

Sport klub pre 24 dana
Košarkaši Partizana našli su se u centru pažnje srpske javnosti u ponedeljak jer su bili akteri tuče. NA snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, može da se vidi kako Karlik Džons razbija flašu o glavu jednog čoveka, a čitavu situaciju… »
Kalinić prokomentarisao tuču košarkaša Partizana VIDEO

Kalinić prokomentarisao tuču košarkaša Partizana VIDEO

B92 pre 24 dana
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić komentarisao je incident u koji su bili uključeni igrači Partizana. Kalinić je bio gost podkasta "Sa Lukom i Kuzmom", a tema je bila tuča u kojoj su učestovala trojica igrača Partizana Sterling Braun, Karlik… »
Nikola Kalinić o tuči košarkaša Partizana: Ne znam šta može da bude toliko strašno da nekog „odalamiš“ flašom u…

Nikola Kalinić o tuči košarkaša Partizana: Ne znam šta može da bude toliko strašno da nekog „odalamiš“ flašom u…

Danas pre 24 dana
Košarkaši Partizana Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga su u u ponedeljak rano ujutru bili akteri žestoke tuče ispred jednog kluba u centru Beograda. Partizan je u saopštenju za javnost naveo da su njegovi košarkaši prvi napadnuti, a na… »
Nikola Kalinić nije mogao više da ćuti! Oglasio se košarkaš Zvezde nakon sramne tuče igrača Partizana u centru Beograda

Nikola Kalinić nije mogao više da ćuti! Oglasio se košarkaš Zvezde nakon sramne tuče igrača Partizana u centru Beograda

Večernje novosti pre 24 dana
TEMA svih tema u košarkaškim krugovima je tuča u kojoj su se našli košarkaši Partizana, Karlik Džons, Ajzak Bonga i Sterling Braun ispred jednog noćnog kluba u Beogradu. Foto: EPA Klub je zvanično potvrdio da su košarkaši učestvovali u velikom… »
Oglasio se Nikola Kalinić zbog tuče košarkaša Partizana: "Ostao sam šokiran, majke mi, tužno i neshvatljivo"

Oglasio se Nikola Kalinić zbog tuče košarkaša Partizana: "Ostao sam šokiran, majke mi, tužno i neshvatljivo"

Telegraf pre 25 dana
Glavna tema u košarkaškim krugovima od sinoć je tuča u kojoj su se našli košarkaši Partizana, Karlik Džons, Ajzak Bonga i Sterling Braun ispred jednog noćnog kluba u Beogradu u noći između nedelje i ponedeljka. Klub je zvanično potvrdio da su… »

Vesti dana »