Povezane vesti
„Bogati pevači nisu srećni – bolje sam živela kada sam imala jedan stančić“: Nada Topčagić se sa setom prisetila stare estrade…
Nova 07.05.2025
Pevačica Nada Topčagić osvrnula se na današnje stanje na estradi i prisetila se vremena kada su pevači živeli skromnije, ali – kako tvrdi – bili daleko srećniji. Ona je otvoreno govorila o otuđenju među kolegama, novcu, ali i životnoj jednostavnosti koju… »
Nadi Topčagić rus zagradio prilaz kući! Pevačica u velikom problemu: Zvale su me komšije, sve je pokupovao, samo s mora možemo…
Kurir 07.05.2025
Nada Topčagić pojavila se na promociji knjige Jasmine Ane "Suze milionera", Folk pevačica je bila dobro raspoložena, pa je u razgovoru s novinarima pričala na razne teme. Razgovor se poveo i o nekretninama, a Nada je rekla da je bila najsrećnija kada je… »
"Nesrećni su, ili su prebogati ili niži stalež": Nada Topčagić o kolegama i stanju na estradi: "Bila sam srećnija kada sam…
Blic 07.05.2025
Pevačica Nada Topčagić progovorila je o stanju na estradi i kolegama koje se, kako kažu, više ne druže kao ranije. Nada je priznala da se sa setom seća starih vremena kada su svi pevači bili jednaki. - Ne znam što bi plakali milioneri, ali i "bogati… »
Vesti dana »

Medicinski fakultet u Beogradu od 16. juna počinje nadoknadu nastave, studenti objavili 'totalnu blokadu'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih

Četvrti dan blokade kod Vlade, najavljen nastavak do ispunjenja sva tri zahteva
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

Zaječarska opozicija traži poništavanje izbora zbog niza nepravilnosti
Serbian News Media pre 3 satajoš 17 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Zrenjaninski pre 11 minutajoš 3 povezane

Skupština nastavila rad: Danas rasprava po pojedinostima o Alimentacionom fondu, medijskim zakonima i još četrdesetak tačaka dnevnog reda
Kurir pre 16 minutajoš 18 povezanih