Povezane vesti
„Bogati pevači nisu srećni – bolje sam živela kada sam imala jedan stančić“: Nada Topčagić se sa setom prisetila stare estrade…
Nova 07.05.2025
Pevačica Nada Topčagić osvrnula se na današnje stanje na estradi i prisetila se vremena kada su pevači živeli skromnije, ali – kako tvrdi – bili daleko srećniji. Ona je otvoreno govorila o otuđenju među kolegama, novcu, ali i životnoj jednostavnosti koju… »
Nadi Topčagić rus zagradio prilaz kući! Pevačica u velikom problemu: Zvale su me komšije, sve je pokupovao, samo s mora možemo…
Kurir 07.05.2025
Nada Topčagić pojavila se na promociji knjige Jasmine Ane "Suze milionera", Folk pevačica je bila dobro raspoložena, pa je u razgovoru s novinarima pričala na razne teme. Razgovor se poveo i o nekretninama, a Nada je rekla da je bila najsrećnija kada je… »
"Nesrećni su, ili su prebogati ili niži stalež": Nada Topčagić o kolegama i stanju na estradi: "Bila sam srećnija kada sam…
Blic 07.05.2025
Pevačica Nada Topčagić progovorila je o stanju na estradi i kolegama koje se, kako kažu, više ne druže kao ranije. Nada je priznala da se sa setom seća starih vremena kada su svi pevači bili jednaki. - Ne znam što bi plakali milioneri, ali i "bogati… »
Vesti dana »
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 40 minutajoš 57 povezanih
Viktor Rašović pred treći meč finala sa Novim Beogradom: "Imamo ogroman motiv da pred našim navijačima osvojimo trofej"
Dnevnik pre 25 minutajoš 28 povezanih
Ruski zvaničnik: Ukrajina raketama i dronovima napala Sevastopolj
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Pravo u centar pre 2 satajoš 14 povezanih