Повезане вести

„Богати певачи нису срећни – боље сам живела када сам имала један станчић“: Нада Топчагић се са сетом присетила старе естраде…

„Богати певачи нису срећни – боље сам живела када сам имала један станчић“: Нада Топчагић се са сетом присетила старе естраде…

Нова 07.05.2025
Певачица Нада Топчагић осврнула се на данашње стање на естради и присетила се времена када су певачи живели скромније, али – како тврди – били далеко срећнији. Она је отворено говорила о отуђењу међу колегама, новцу, али и… »
Нади Топчагић рус заградио прилаз кући! Певачица у великом проблему: Звале су ме комшије, све је покуповао, само с мора можемо…

Нади Топчагић рус заградио прилаз кући! Певачица у великом проблему: Звале су ме комшије, све је покуповао, само с мора можемо…

Курир 07.05.2025
Нада Топчагић појавила се на промоцији књиге Јасмине Ане "Сузе милионера", Фолк певачица је била добро расположена, па је у разговору с новинарима причала на разне теме. Разговор се повео и о некретнинама, а Нада је рекла да је… »
"Несрећни су, или су пребогати или нижи сталеж": Нада Топчагић о колегама и стању на естради: "Била сам срећнија када сам…

"Несрећни су, или су пребогати или нижи сталеж": Нада Топчагић о колегама и стању на естради: "Била сам срећнија када сам…

Блиц 07.05.2025
Певачица Нада Топчагић проговорила је о стању на естради и колегама које се, како кажу, више не друже као раније. Нада је признала да се са сетом сећа старих времена када су сви певачи били једнаки. - Не знам што би плакали… »

Вести дана »