Povezane vesti
"Nikada nisi voleo moje dete, to si dokazao" Aleksandra van sebe, ne prestaje da ratuje sa Milovanom! (video)
Kurir 07.05.2025
Aleksandra Nikolić i Milovan Minić nastavili su žestoku raspravu u pušionici, a sve je počelo kada je on krenuo da urla iz petnih žila na Aleksandru Nikolić jer je pokrenula priču o svom detetu. - Ja tebe molim da me ostaviš na miru - rekao je Milovan. -… »
Neviđeni haos u eliti! Milovanu pala roletna! Iz petnih žila zaurlao na Aleksandru, ona jeca na sav glas
Kurir 07.05.2025
Milovan Minić počeo je da urla iz petnih žila na Aleksandru Nikolić jer je sama pokrenula priču o svom detetu, koje joj danas niko nije pominjao. - Džordi, nisi kriva pusti priču. Negde mora da se zaustavi, svaki dan ona kaže, a ti demantuješ - vikao je… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 4 satijoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 7 satijoš 1 povezana