Povezane vesti
Dodik pozvao sve stranke u BiH na razgovore o uređenju odnosa u državi
Insajder pre 23 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik večeras je uputio poziv predsednicima svih parlamentarnih stranaka na nivou Bosne i Hercegovine (BiH), i vlasti i opozicije, da 14. maja u Doboju održe sastanak na kojem bi se razgovaralo o uređenju odnosa… »
Kako je Dodikov režim pokušao da prevari UN pomoću lažne ankete i izmišljenih profesora
Nova pre 23 dana
Vlada Republike Srpske nedavno je bez odobrenja poslala još jedan izveštaj Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, u kojem iznosi niz laži i iskrivljenih činjenica o stanju u Bosni i Hercegovini, o čemu je Raport već pisao. Međutim, u najnovijem… »
Dodik sa patrijarhom pred odlazak u Moskvu: Ponosan sam što idem - tamo ne može bilo ko! (foto)
Pravda pre 23 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je će boravkom u Moskvi na Dan pobede 9. maja poslati snažnu poruku, da je "Rusija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma, razume šta se dešava u Republici Srpskoj, a to su najbolje pokazali na sednici… »
Udarni trio iz Republike Srpske ide u Moskvu
Vreme pre 23 dana
U Rusiju na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom idu i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić, kao i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik… »
Dodik: Putujem u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom
NIN pre 24 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da putuje u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom. "Sam moj boravak u Moskvi šalje snažnu poruku - Rusija je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i razume šta se dešava u RS, što… »
Dodik tvrdi da se sreo s patrijarhom Porfirijem uoči puta u Moskvu, ne govori gde je susret održan
Nova pre 24 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da putuje u Moskvu na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom. „Sam moj boravak u Moskvi šalje snažnu poruku – Rusija je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i razume šta se dešava u RS… »
Dodik: Istorijski govor Cvijanović u Savetu bezbednosti UN
Insajder pre 24 dana
"Srpski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović je u Savetu bezbednosti UN održala istorijski govor", izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, istakavši da je stvoren narativ, da "sve ono što muslimani govore u… »
Vesti dana »

VIDEO Studentski protest u Šapcu: Stižu biciklisti i maratonci, počelo "pumpanje"
Radio 021 pre 19 minutajoš 14 povezanih

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih

Ludilo ili hrabrost? Navijač u dresu Napolija došao među hiljade pristalica Intera i umalo napravio haos
Telegraf pre 54 minutajoš 35 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih

Gradonačelnik Pavlović: Osuđujem napad na predsednika GO Medijana!
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih