Повезане вести

Додик позвао све странке у БиХ на разговоре о уређењу односа у држави

Додик позвао све странке у БиХ на разговоре о уређењу односа у држави

Инсајдер 07.05.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик вечерас је упутио позив председницима свих парламентарних странака на нивоу Босне и Херцеговине (БиХ), и власти и опозиције, да 14. маја у Добоју одрже састанак на којем би се… »
Како је Додиков режим покушао да превари УН помоћу лажне анкете и измишљених професора

Како је Додиков режим покушао да превари УН помоћу лажне анкете и измишљених професора

Нова 07.05.2025
Влада Републике Српске недавно је без одобрења послала још један извештај Савету безбедности Уједињених нација, у којем износи низ лажи и искривљених чињеница о стању у Босни и Херцеговини, о чему је Рапорт већ писао… »
Додик са патријархом пред одлазак у Москву: Поносан сам што идем - тамо не може било ко! (фото)

Додик са патријархом пред одлазак у Москву: Поносан сам што идем - тамо не може било ко! (фото)

Правда 07.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је ће боравком у Москви на Дан победе 9. маја послати снажну поруку, да је "Русија гарант Дејтонског мировног споразума, разуме шта се дешава у Републици Српској, а то су најбоље… »
Ударни трио из Републике Српске иде у Москву

Ударни трио из Републике Српске иде у Москву

Време 07.05.2025
У Русију на обележавање Дана победе над фашизмом иду и председник Републике Српске Милорад Додик, председник Народне скупштине РС Ненад Стевандић, као и председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић. Председник Републике… »
Додик: Путујем у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом

Додик: Путујем у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом

НИН 07.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да путује у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом. "Сам мој боравак у Москви шаље снажну поруку - Русија је гарант Дејтонског мировног споразума и разуме шта… »
Додик тврди да се срео с патријархом Порфиријем уочи пута у Москву, не говори где је сусрет одржан

Додик тврди да се срео с патријархом Порфиријем уочи пута у Москву, не говори где је сусрет одржан

Нова 07.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да путује у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом. „Сам мој боравак у Москви шаље снажну поруку – Русија је гарант Дејтонског мировног споразума и разуме шта… »
Додик: Историјски говор Цвијановић у Савету безбедности УН

Додик: Историјски говор Цвијановић у Савету безбедности УН

Инсајдер 07.05.2025
"Српски члан и председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић је у Савету безбедности УН одржала историјски говор", изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик, истакавши да је створен наратив, да "све оно што… »

Вести дана »