Povezane vesti
Vučić stigao u Moskvu i poručio: „Zahvalan za ogromnu pomoć…“
Nedeljnik pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas posle podne u Moskvu gde u petak treba da prisustvuje Paradi pobede, preneli su beogradski mediji. Kako je se navodi, avion je sleteo na moskovski aerodrom Vnukovo. Brzo nakon sletanja, Vučić je na… »
Predsednik Srbije iz Moskve: Nek EU kažnjava mene
N1 Info pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da očekuje posledice zbog dolaska na rusku vojnu paradu povodom pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ali da od Evropske unije očekuje da kazni njega, a ne Srbiju. "Uveren sam da će Srbija… »
Vučić u Moskvi, uprkos upozorenjima iz Brisela
Južne vesti pre 25 dana
Andrej Čukić/ EPA-EFE/REX/Shutterstock Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Moskvu gde bi 9. maja trebalo da prisustvuje vojnoj paradi trgu povodom 80 godina od pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Za petak je zakazan i sastanak sa… »
Aleksandar Vučić sleteo u Moskvu
Ozon pre 25 dana
Srpski predsednik Aleksandar Vučić sleteo je na aerodrom u Moskvi. Srpski predsednik Aleksandar Vučić sleteo je na aerodrom u Moskvi. Vučić se tokom prepodneva uputio iz Beograda ka Moskvi, ali je morao da sleti u Baku, kako bi sačekao odobrenje za… »
Vučić stigao u Moskvu
Radio sto plus pre 25 dana
Kako je se navodi, avion je sleteo na moskovski aerodrom Vnukovo. Prethodno su mediji preneli da je avion, na putu za Moskvu, prinudno sleteo u Azerbejdžan zbog borbenih dejstava u vazdušnom prostoru Ukrajine. Kasnije je nastavljen let za Moskvu. Ranije… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 47 minutajoš 20 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih

Ruska vojska ulazi u Karpovku nakon oslobođenja Redkoduba i Lipovoja (mapa)
Pravda pre 37 minutajoš 43 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 22 minutajoš 37 povezanih