Повезане вести

Војводина у финалу купа, Кораћ и Букинац срушили ТСЦ (фото)

Војводина у финалу купа, Кораћ и Букинац срушили ТСЦ (фото)

Спортски журнал 07.05.2025
Новосађани са 2:0 бољи од Бачкотополчана. Фудбалери Војводине пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су на свом терену у полуфиналу победили ТСЦ са 2:0, преноси Тањуг. Стара дама ће у финалу 22. маја у Зајечару играти… »
Донарума поново зауставио Тобџије, Руиз и Хакими одвели ПСЖ у финале Лиге шампиона

Донарума поново зауставио Тобџије, Руиз и Хакими одвели ПСЖ у финале Лиге шампиона

Парижани ће за трофеј ће играти против Интера. Фудбалери Пари Сен Жермена пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су у реванш мечу полуфинала на свом терену савладали Арсенал са 2:1, а у првом мечу у Лондону било је 1:0 за… »
Фудбалери Војводине у финалу Купа Србије

Фудбалери Војводине у финалу Купа Србије

Радио 021 07.05.2025
Фудбалери Војводине пласирали су се у финале Купа Србије пошто су данас на свом "Карађорђу" победили екипу ТСЦ-а резултатом 2:0. Стрелац водећег гола на утакмици био је Сеид Кораћ у 10. минуту, баш као и прошле сезоне, када је… »
Милојевић о грешкама одбране, повреди Радоњића, финалу Купа Србије...

Милојевић о грешкама одбране, повреди Радоњића, финалу Купа Србије...

Црвена звезда победила Напредак са 4:2 у полуфиналу. Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, нервирао се често током утакмице: - Свесно смо желили да освежимо неке играче, као што су Елшник, Анан, Максимовић... У… »
Воша у финалу Купа Србије Новосађани бољи од ТСЦ-а! Кораћ опет, као лане

Воша у финалу Купа Србије Новосађани бољи од ТСЦ-а! Кораћ опет, као лане

Дневник 07.05.2025
Победом против ТСЦ-а на „Карађорђу“ са 2:0 Војводина се пласирала у финале Купа Србије и тако поновила успех од пре годину дана. Истовремено, Новосађани су се тако реванширали неугодном ривалу за један од најтежих пораза у… »
Милојевић: „Задња линија нам је…“

Милојевић: „Задња линија нам је…“

Нова 07.05.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, свестан је проблема које његова екипа има у одбрани. Црвена звезда се пласирала у финале Купа Србије, пошто је у полуфиналу, на свом терену у Београду, победила Напредак из Крушевца 4:2… »
Милојевић: Заслужили смо пласман у финале Купа, очекујем добар меч са Војводином

Милојевић: Заслужили смо пласман у финале Купа, очекујем добар меч са Војводином

Политика 07.05.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је вечерас да је његова екипа заслужено прошла у финале Купа Србије и додао да очекује добру утакмицу против Војводине у финалу. Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у… »
Милојевић: ''Можете по мом гласу да закључите да ли сам задовољан...''

Милојевић: ''Можете по мом гласу да закључите да ли сам задовољан...''

Спортске.нет 07.05.2025
Црвена звезда је изборила пласман у финале Купа Србије, савладала је вечерас на ''Рајку Митићу'' екипу Напретка са 4:2, али је тек у другом полвремену оставила бољи утисак. Крушевљани су водили са 2:1, имали још једну… »
Преокрети и голеада на ''Маракани'', Елшник пробудио Звезду!

Преокрети и голеада на ''Маракани'', Елшник пробудио Звезду!

Спортске.нет 07.05.2025
Пету годину заредом екипа Црвене звезде играће у финалу Купа Србије и имаће прилику да пети пут узастопно освоји дуплу круну. Црвено-бели су вечерас у полуфиналној утакмици на ''Рајку Митићу'' савладали екипу Напретка резултатом… »
Бројна позната лица у ложи у новом саду: Фудбалска звезда са Острва је ту, а и сам крем ФСС-а на Карађорђу! (фото)

Бројна позната лица у ложи у новом саду: Фудбалска звезда са Острва је ту, а и сам крем ФСС-а на Карађорђу! (фото)

Хот спорт 07.05.2025
Војводина има прендост! Фудбалери Војводине у среду од 18.30 часова на свом стадиону дочекују екипу ТСЦ-а у мечу полуфинала Купа Србије. На стадиону је и понајбољи играч лондонског Милова, Михаило Ивановић, који се налази на… »
Милојевић после пласмана у финале Купа Србије: "Чујете ми по гласу да ли сам задовољан или нисам колико сам се драо"

Милојевић после пласмана у финале Купа Србије: "Чујете ми по гласу да ли сам задовољан или нисам колико сам се драо"

Дневник 07.05.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није био задовољан издањем његовог тима упркос победи над Напретком од 4:2 и пласману у финале Купа. Гости су на нашем највећем стадиону одиграли добро прво полувреме, Звезда врло лоше… »
"Чујете по мом гласу да ли сам задовољан": Звезда у финалу купа, али Милојевића нервирају исте грешке

"Чујете по мом гласу да ли сам задовољан": Звезда у финалу купа, али Милојевића нервирају исте грешке

Мондо 07.05.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић био је незадовољан неким грешкама свог тима у мечу са Напретком. Црвена звезда је савладала Напредак после преокрета 4:2 (2:2) на стадиону "Рајко Митић" и тако је заказала дуел са Војводином… »
ТВИТОВИ - ''Делије'' хвале Тимија, али одбрана их ужасава!

ТВИТОВИ - ''Делије'' хвале Тимија, али одбрана их ужасава!

Спортске.нет 07.05.2025
Црвена звезда је вечерас изборила пласман у финале Купа Србије, где ће се 22. маја у Зајечару борити са Војводином за пети узастопни трофеј у овом такмичењу. Црвено-бели су вечерас у полуфиналу на свом терену савладали Напредак… »
Црвена звезда преко Напретка до финала Купа Србије: Аутсајдер запретио, фаворит обавио посао

Црвена звезда преко Напретка до финала Купа Србије: Аутсајдер запретио, фаворит обавио посао

Еуроневс 07.05.2025
Црвена звезда налази се на корак од нове дупле круне у својој трофејној историји, јер је нови (стари) фудбалски шампион Србије очекиваном елиминацијом Напретка, изборио још једно финале државног Купа - 4:2 (2:2). Где је поново… »
Војводина је у финалу Купа Србије: ТСЦ није успео да казни Новосађане за пропуштене шансе

Војводина је у финалу Купа Србије: ТСЦ није успео да казни Новосађане за пропуштене шансе

Нова 07.05.2025
Фудбалери Војводине победили су ТСЦ из Бачке Тополе у Новом Саду резултатом 2:0 у полуфиналу Купа Србије. Предност Војводини донео је Сеид Кораћ голом у 10. минуту, а коначан резултат је поставио Стефан Букинац поготком у 85… »
"Примамо голове који немају везе...": Милојевић имао шта да каже након пласмана Звезде у финале Купа Србије

"Примамо голове који немају везе...": Милојевић имао шта да каже након пласмана Звезде у финале Купа Србије

Вечерње новости 07.05.2025
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић је сумирао утиске након пласмана у финале Купа Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда Црвена звезда је у полуфиналу победила Напредак резултатом 4:2, а стратег Звезде сумирао је након… »
Милојевић причао о дефанзивцима Звезде, па поручио: "Чека нас дерби с Војводином"

Милојевић причао о дефанзивцима Звезде, па поручио: "Чека нас дерби с Војводином"

Телеграф 07.05.2025
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су у полуфиналу победили екипу Напретка са 4:2. Није све било тако лако за црвено-беле, али је на крају квалитет пресудио, а тренер Звезде Владан Милојевић био… »
Ново финале Купа: Војводина поново напада трофеј!

Ново финале Купа: Војводина поново напада трофеј!

Хот спорт 07.05.2025
Чека се ривал! Фудбалери Војводине у среду од 18.30 часова на свом стадиону дочекали су екипу ТСЦ-а у мечу полуфинала Купа Србије. Другу годину заредом Воша је изборила пласман у финале Купа Србије, а сада су славили резултатом… »
Полиција у Паризу користи и сузавац, а кажу да јој није потребан

Полиција у Паризу користи и сузавац, а кажу да јој није потребан

Спорт клуб 07.05.2025
Почело је неколико сати пред меч. И то углавном сукобима између домаћих навијача и полиције која је у опреми за разбијање демонстрација. У Паризу ће у среду Пари Сен Жермен и Арсенал одиграти реванш полуфинала Лиге шампиона. У… »

Вести дана »