Povezane vesti

Vučić u Moskvi uprkos upozorenjima iz Brisela: ‘Biće posledica po mene lično’

Vučić u Moskvi uprkos upozorenjima iz Brisela: ‘Biće posledica po mene lično’

Južne vesti pre 25 dana
Reuters Predsednik Srbije u Moskvi 7. maja Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Moskvu gde bi 9. maja trebalo da prisustvuje vojnoj paradi na Crvenom trgu povodom 80 godina od pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Za petak je zakazan i… »
Vučić: Ponosan sam što ću predstavljati Srbiju na paradi povodom pobede nad fašizmom

Vučić: Ponosan sam što ću predstavljati Srbiju na paradi povodom pobede nad fašizmom

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
borbu srpskog naroda i zahvalan za pomoć Crvene armije prilikom oslobađanja Srbije. "Posle mnogo godina, opet u Moskvi. Ponosan na antifašističku borbu mog srpskog naroda i zahvalan za ogromnu pomoć koju smo imali od Crvene armije prilikom… »
Vučić: Zahvalan sam za ogromnu pomoć Crvene Armije prilikom oslobađanja Srbije

Vučić: Zahvalan sam za ogromnu pomoć Crvene Armije prilikom oslobađanja Srbije

Radio sto plus pre 25 dana
Vučić je na svom Instagram profilu napisao: “Posle mnogo godina, opet u Moskvi. Ponosan na antifašističku borbu mog srpskog naroda i zahvalan za ogromnu pomoć koju smo imali od Crvene Armije, prilikom oslobađanja Srbije.” Pre odlaska u Moskvu… »
AFP: Predsednik Srbije stigao u Moskvu na paradu povodom 9. maja

AFP: Predsednik Srbije stigao u Moskvu na paradu povodom 9. maja

Radio sto plus pre 25 dana
“Posle mnogo godina, opet u Moskvi”, napisao je na Instagramu Vučić, koji nije bio u Rusiji od početka ruske ofanzive u Ukrajini u februaru 2022. godine, prenela je agencija Frans pres. “Ponosan sam na antifašističku borbu mog srpskog naroda i… »
Predsednik Srbije dočekan u Moskvi uz počasnu gardu (video)

Predsednik Srbije dočekan u Moskvi uz počasnu gardu (video)

RTK pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas doputovao u Moskvu, rekao je da je posle mnogo godina opet u glavnom gradu Rusije i da je ponosan na antifašističku borbu srpskog naroda i zahvalan za pomoć Crvene armije prilikom oslobađanja Srbije… »

Vesti dana »