Povezane vesti

"Biće posledica, prvenstveno po mene": Vučić se obratio iz Moskve: Svima u EU sam rekao istinu, mi u Rusiji imamo važne…

"Biće posledica, prvenstveno po mene": Vučić se obratio iz Moskve: Svima u EU sam rekao istinu, mi u Rusiji imamo važne…

Blic pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras iz Moskve, gde će 9. maja prisustvovati Danu pobede na Crvenom trgu. - Uobičajeno, avioslužba vlade najavi prelet preko određenih zemalja, ljudi su se pitali ako je Poljska dozvolila, zašto… »
Vučić o studentskom zahtevu: Nećete dugo čekati, izbori će biti kad "nenadležna institucija" to potpiše

Vučić o studentskom zahtevu: Nećete dugo čekati, izbori će biti kad "nenadležna institucija" to potpiše

Insajder pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da studenti u blokadi "neće dugo čekati" na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora ali nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi. 'Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad… »
"Biće posledica, ali po mene" Vučić u Moskvi: Sastaću se s dvojicom od trojice najmoćnijih lidera! Ovo je važna poseta -…

"Biće posledica, ali po mene" Vučić u Moskvi: Sastaću se s dvojicom od trojice najmoćnijih lidera! Ovo je važna poseta -…

Kurir pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Moskve. Predsednik se na samom početku osvrnuo na let i privremeno sletanje u Baku. - Uobičajeno, avio služba vlade najavi prelet preko određenih zemalja, ako je Poljska dozvolila zato što… »
"Sve radim za Srbiju" Vučić objavio snimak iz Moskve: Ako neko ima pravo da prisustvuje Danu pobede, onda je to srpski narod…

"Sve radim za Srbiju" Vučić objavio snimak iz Moskve: Ako neko ima pravo da prisustvuje Danu pobede, onda je to srpski narod…

Kurir pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak iz Moskve. - Ponosan sam na to što sam predsednik Srbije i što ću moći da prisustvujem ovde, na Crvenom trgu, veličanstvenoj paradi povodom obeležavanja godišnjice Dana pobede nad fašizmom… »
Neće dugo čekati na izbore! Vučić: Opet će ih "nenadležna" institucija raspisati

Neće dugo čekati na izbore! Vučić: Opet će ih "nenadležna" institucija raspisati

Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Predsednik je kazao da je nudio izbore krajem prošle godine, ali da su studenti u blokadi, koji su pre par dana tražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, tada, kada su dobili ponudu, to odbili argumentujući odluku apolitičnošću… »
Vučić: Neće dugo čekati na izbore, biće raspisani kada predmetna institucija to uradi

Vučić: Neće dugo čekati na izbore, biće raspisani kada predmetna institucija to uradi

Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je onima koji traže vanredne parlamentarne izbore da se spremaju za njih, navodeći da neće dugo čekati, ali da će se oni održati onda kada on, kojeg smatraju za nenadležnu predmetnu instituciju, bude te… »
Vučić: Ponosan što ću ovde prisustvovati obeležavanju borbe protiv fašizma, biće posledica, ali po mene lično

Vučić: Ponosan što ću ovde prisustvovati obeležavanju borbe protiv fašizma, biće posledica, ali po mene lično

Telegraf pre 25 dana
"Biće posledica, ali po mene lično" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Moskvu ovog poslepodneva i sa Crvenog trga se oglasio za RTS. "Uobičajeno, avio-služba vlade najavi prelet preko određenih zemalja, ljudi su se pitali ako je Poljska… »
Vučićevo (ne)očekivano sletanje sa kursa

Vučićevo (ne)očekivano sletanje sa kursa

Nova pre 24 dana
Nova drama, na putovanju predsednika Srbije. Nakon iznenadnog povratka iz Amerike, Aleksandar Vučić danas je avionom krenuo za Moskvu gde će prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu. Informaciju da je poleteo su objavili prorežimski mediji. Isti… »
Vučića još boli što su ga studenti nazvali nenadležnom predmetnom institucijom

Vučića još boli što su ga studenti nazvali nenadležnom predmetnom institucijom

Nova pre 24 dana
"Nenadležna predmetna inststitucija" - ovako su studenti u blokadi nazvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića još u februaru, ali on im ovu kvalifikaciju i dalje nije oprostio, te je o tome govorio i večeras u Moskvi, rekavši da će se vanredni… »
Predsednik Srbije iz Moskve: Nek EU kažnjava mene zbog dolaska na rusku paradu

Predsednik Srbije iz Moskve: Nek EU kažnjava mene zbog dolaska na rusku paradu

Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Moskvi da očekuje posledice zbog dolaska na rusku vojnu paradu povodom pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ali da od Evropske unije (EU) očekuje da kazni njega, a ne Srbiju. „Uveren… »
Vučić poleteo za Moskvu

Vučić poleteo za Moskvu

Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je avionom poleteo za Moskvu gde će prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu. Predviđeno je da predsednik Srbije u petak ima i bilateralni susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, što je najavio i… »
"Nećete dugo čekati na izbore": Vučić o zahtevu studenata za raspisivanje vanrednih izbora

"Nećete dugo čekati na izbore": Vučić o zahtevu studenata za raspisivanje vanrednih izbora

Mondo pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić govorio je o vanrednim izborima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Moskvi da se na vanredne parlamentarne izbore u Srbiji koje zahtevaju studenti neće još dugo čekati, ali da će se izbori održati onda kad… »
Predsednik Srbije iz Moskve: Nek EU kažnjava mene

Predsednik Srbije iz Moskve: Nek EU kažnjava mene

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da očekuje posledice zbog dolaska na rusku vojnu paradu povodom pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, ali da od Evropske unije očekuje da kazni njega, a ne Srbiju. "Uveren sam da će Srbija… »
Vučić o zahtevu studenata: Neka se pripremaju za izbore, neće dugo čekati

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da studenti u blokadi "neće dugo čekati" na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora ali nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi. "Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad… »

Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da studenti u blokadi "neće dugo čekati na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora". On, međutim, nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi. "Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad… »
Razglednica iz Rusije: Šta Vučić kaže o izborima?

Razglednica iz Rusije: Šta Vučić kaže o izborima?

Vreme pre 24 dana
Iz Moskve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se na vanredne parlamentarne izbore neće dugo čekati. Predsednik Srbije Aleksadar Vučić stigao je u sredu (7. maja) u Moskvu, dva dana pred obeležavanja Dana pobede nad fašizmom… »
Vučić izbegao da kaže da li će da raspiše izbore, optužio studente za kriminal i netačno interpretirao formulaciju…

Vučić izbegao da kaže da li će da raspiše izbore, optužio studente za kriminal i netačno interpretirao formulaciju…

Nedeljnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izbegao je večeras otvoreno da kaže da li će raspisati vanredne parlamentarne izbore koje su studenti zatražili, optuživši ih za „kriminal“ i „da žele da fakultete pretvore u „partijske odbore“. U… »
Vučić: Neće dugo čekati na izbore, biće raspisani kada "nenadležna predmetna institucija" to uradi

Vučić: Neće dugo čekati na izbore, biće raspisani kada "nenadležna predmetna institucija" to uradi

Euronews pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je onima koji traže vanredne parlamentarne izbore da se spremaju za njih navodeći da neće dugo čekati, ali da će se oni održati onda kada on, kojeg smatraju za nenadležnu predmetnu instituciju, bude te… »
Vučić odleteo za Moskvu

Vučić odleteo za Moskvu

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poleteo je avionom za Moskvu gde će prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu, objavio je Sputnjik. Kremlj je u utorak najavio da će se predsednik Srbije u petak 9. maja sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom… »
Vučić poleteo iz Bakua, čekali dozvolu za nastavak leta

Vučić poleteo iz Bakua, čekali dozvolu za nastavak leta

N1 Info pre 24 dana
Avion kojim je predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo u Moskvu kako bi prisustvovao obeležavanju Dana pobede, sleteo je u Baku u Azerbejdžanu i nije mogao da nastavi put ka Moskvi, jer nije imao dozvolu za nastavak leta zbog borbenih dejstava… »

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Predsednik je kazao da je nudio izbore krajem prošle godine, ali da su studenti u blokadi, koji su pre par dana tražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, tada, kada su dobili ponudu, to odbili argumentujući odluku apolitičnošću… »
"Neće dugo čekati na izbore, neka se pripremaju" Vučić u Moskvi o zahtevu za raspisivanje izbora: Oni će biti kada ih…

"Neće dugo čekati na izbore, neka se pripremaju" Vučić u Moskvi o zahtevu za raspisivanje izbora: Oni će biti kada ih…

Kurir pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se večeras na zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora koji su uputili studenti blokaderi. - Nudio sam izbore 11. decembra, tada sam rekao "imali ste 4 zahteva", oni su rekli "ne bavimo se… »
"Oni su nama sa Klintonovim režimom bombardovali zemlju" Vučić o pritiscima zbog posete Moskvi: Mislim da će biti…

"Oni su nama sa Klintonovim režimom bombardovali zemlju" Vučić o pritiscima zbog posete Moskvi: Mislim da će biti…

Kurir pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je večeras zabranu koju su mu za let uvele Litvanija i Letonija. - Već ljudi u Vladi razmišljaju o recipročnim merama protiv Litvanije i Letonije, ja sam protiv recipročnih mera. Ja razumem zašto to… »

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da studenti u blokadi "neće dugo čekati" na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora ali nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi. "Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad… »

RTV pre 24 dana
MOSKVA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je onima koji traže vanredne parlamentarne izbore da se spremaju za njih navodeći da neće dugo čekati, ali da će se oni održati onda kada on, kojeg smatraju za nenadležnu predmetnu instituciju… »

Beta pre 24 dana
Vučić u Moskvi o zahtevu studenata za vanredne izbore: „Biće kad nenadležna predmetna institucija to potpiše“

Vučić u Moskvi o zahtevu studenata za vanredne izbore: „Biće kad nenadležna predmetna institucija to potpiše“

Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Moskvi da se na vanredne parlamentarne izbore u Srbiji koje zahtevaju studenti neće još dugo čekati, ali da će se izbori održati onda kad "nenadležna predmetna institucija to bude potpisala". „Nudio… »
Vučić sa Crvenog trga: Ponosan sam što sam ovde, Zapad Srbiji nudi samo pretnje

Vučić sa Crvenog trga: Ponosan sam što sam ovde, Zapad Srbiji nudi samo pretnje

Sputnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sa Crvenog trga u Moskvi da je ponosan na to što je predsednik Srbije i što će moći da prisustvuje obeležavanju borbe protiv fašizma, jer, kako je istakao, ako neko ima pravo da se diči tom… »
Studenti u blokadi 'neće dugo čekati na izbore', izjavio Vučić

Studenti u blokadi 'neće dugo čekati na izbore', izjavio Vučić

Slobodna Evropa pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 7. maja da studenti u blokadi "neće dugo čekati" na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi. "Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad… »

Radio sto plus pre 24 dana
“Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad nenadležna predmetna institucija to bude potpisala”, rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije (RTS) komentarišući zahtev studenata za raspuštanje Skupštine Srbije i raspisivanje vanrednih izbora… »

Novi magazin pre 24 dana
Vučić o zahtevu studenata: Otkrili su pravi cilj, izbori će biti kad odluči „nenadležna institucija“

Vučić o zahtevu studenata: Otkrili su pravi cilj, izbori će biti kad odluči „nenadležna institucija“

Sputnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da su studenti otkrili svoj pravi cilj i istakao da će izbora biti kada, kako je rekao, nenadležna predmetna institucija to bude potpisala. Mi u Srbiji, kaže predsednik, nemamo veliku… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Moskve Mislim da će biti posledica zbog posete Moskvi, ali prvenstveno lično po mene

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Moskve Mislim da će biti posledica zbog posete Moskvi, ali prvenstveno lično po mene

Dnevnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je popodne u Moskvu gde će prisustvovati velikoj paradi povodom Dana pobede, i tom prilikom govorio je za Dnevnik RTS-a o aktuelnim temama. Govoreći o zabrani Estonije i Litvanije da avion sa srpskim… »

Vesti dana »