Повезане вести
"Биће последица, првенствено по мене": Вучић се обратио из Москве: Свима у ЕУ сам рекао истину, ми у Русији имамо важне послове…
Блиц 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас из Москве, где ће 9. маја присуствовати Дану победе на Црвеном тргу. - Уобичајено, авиослужба владе најави прелет преко одређених земаља, људи су се питали ако је Пољска… »
Вучић о студентском захтеву: Нећете дуго чекати, избори ће бити кад "ненадлежна институција" то потпише
Инсајдер 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да студенти у блокади "неће дуго чекати" на расписивање ванредних парламентарних избора али није прецизирао када би то могло да се догоди. 'Нека се припремају. Кад ће да… »
"Биће последица, али по мене" Вучић у Москви: Састаћу се с двојицом од тројице најмоћнијих лидера! Ово је важна посета -…
Курир 07.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се из Москве. Председник се на самом почетку осврнуо на лет и привремено слетање у Баку. - Уобичајено, авио служба владе најави прелет преко одређених земаља, ако је Пољска… »
"Све радим за Србију" Вучић објавио снимак из Москве: Ако неко има право да присуствује Дану победе, онда је то српски народ…
Курир 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак из Москве. - Поносан сам на то што сам председник Србије и што ћу моћи да присуствујем овде, на Црвеном тргу, величанственој паради поводом обележавања годишњице Дана победе… »
Неће дуго чекати на изборе! Вучић: Опет ће их "ненадлежна" институција расписати
Глас Западне Србије 07.05.2025
Председник је казао да је нудио изборе крајем прошле године, али да су студенти у блокади, који су пре пар дана тражили расписивање ванредних парламентарних избора, тада, када су добили понуду, то одбили аргументујући одлуку… »
Вучић: Неће дуго чекати на изборе, биће расписани када предметна институција то уради
Телеграф 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је онима који траже ванредне парламентарне изборе да се спремају за њих, наводећи да неће дуго чекати, али да ће се они одржати онда када он, којег сматрају за ненадлежну предметну… »
Вучић: Поносан што ћу овде присуствовати обележавању борбе против фашизма, биће последица, али по мене лично
Телеграф 07.05.2025
"Биће последица, али по мене лично" Председник Србије Александар Вучић стигао је у Москву овог послеподнева и са Црвеног трга се огласио за РТС. "Уобичајено, авио-служба владе најави прелет преко одређених земаља, људи су се… »
Вучићево (не)очекивано слетање са курса
Нова 07.05.2025
Нова драма, на путовању председника Србије. Након изненадног повратка из Америке, Александар Вучић данас је авионом кренуо за Москву где ће присуствовати Паради победе на Црвеном тргу. Информацију да је полетео су објавили… »
Вучића још боли што су га студенти назвали ненадлежном предметном институцијом
Нова 07.05.2025
"Ненадлежна предметна инстституција" - овако су студенти у блокади назвали председника Србије Александра Вучића још у фебруару, али он им ову квалификацију и даље није опростио, те је о томе говорио и вечерас у Москви, рекавши… »
Председник Србије из Москве: Нек ЕУ кажњава мене због доласка на руску параду
Нова 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Москви да очекује последице због доласка на руску војну параду поводом победе над фашизмом у Другом светском рату, али да од Европске уније (ЕУ) очекује да казни њега, а не… »
Вучић полетео за Москву
Нова 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић управо је авионом полетео за Москву где ће присуствовати Паради победе на Црвеном тргу. Предвиђено је да председник Србије у петак има и билатерални сусрет с руским председником Владимиром… »
"Нећете дуго чекати на изборе": Вучић о захтеву студената за расписивање ванредних избора
Мондо 07.05.2025
Председник Александар Вучић говорио је о ванредним изборима. Председник Србије Александар Вучић рекао је у Москви да се на ванредне парламентарне изборе у Србији које захтевају студенти неће још дуго чекати, али да ће се избори… »
Председник Србије из Москве: Нек ЕУ кажњава мене
Н1 Инфо 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Москви да очекује последице због доласка на руску војну параду поводом победе над фашизмом у Другом светском рату, али да од Европске уније очекује да казни њега, а не Србију… »
Вучић о захтеву студената: Нека се припремају за изборе, неће дуго чекати
Н1 Инфо 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да студенти у блокади "неће дуго чекати" на расписивање ванредних парламентарних избора али није прецизирао када би то могло да се догоди. "Нека се припремају. Кад ће да… »
Радио 021 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да студенти у блокади "неће дуго чекати на расписивање ванредних парламентарних избора". Он, међутим, није прецизирао када би то могло да се догоди. "Нека се припремају. Кад ће да… »
Разгледница из Русије: Шта Вучић каже о изборима?
Време 07.05.2025
Из Москве, председник Србије Александар Вучић поручио је да се на ванредне парламентарне изборе неће дуго чекати. Председник Србије Алексадар Вучић стигао је у среду (7. маја) у Москву, два дана пред обележавања Дана победе над… »
Вучић избегао да каже да ли ће да распише изборе, оптужио студенте за криминал и нетачно интерпретирао формулацију „ненадлежна…
Недељник 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић избегао је вечерас отворено да каже да ли ће расписати ванредне парламентарне изборе које су студенти затражили, оптуживши их за „криминал“ и „да желе да факултете претворе у „партијске одборе“… »
Вучић: Неће дуго чекати на изборе, биће расписани када "ненадлежна предметна институција" то уради
Еуроневс 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је онима који траже ванредне парламентарне изборе да се спремају за њих наводећи да неће дуго чекати, али да ће се они одржати онда када он, којег сматрају за ненадлежну предметну… »
Вучић одлетео за Москву
Н1 Инфо 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић полетео је авионом за Москву где ће присуствовати Паради победе на Црвеном тргу, објавио је Спутњик. Кремљ је у уторак најавио да ће се председник Србије у петак 9. маја састати са руским… »
Вучић полетео из Бакуа, чекали дозволу за наставак лета
Н1 Инфо 07.05.2025
Авион којим је председник Србије Александар Вучић кренуо у Москву како би присуствовао обележавању Дана победе, слетео је у Баку у Азербејџану и није могао да настави пут ка Москви, јер није имао дозволу за наставак лета због… »
Неће дуго чекати на изборе! Вучић: Опет ће их "ненадлежна" институција расписати
Глас Западне Србије 07.05.2025
Председник је казао да је нудио изборе крајем прошле године, али да су студенти у блокади, који су пре пар дана тражили расписивање ванредних парламентарних избора, тада, када су добили понуду, то одбили аргументујући одлуку… »
"Неће дуго чекати на изборе, нека се припремају" Вучић у Москви о захтеву за расписивање избора: Они ће бити када их…
Курир 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се вечерас на захтев за расписивање ванредних парламентарних избора који су упутили студенти блокадери. - Нудио сам изборе 11. децембра, тада сам рекао "имали сте 4 захтева", они су… »
"Они су нама са Клинтоновим режимом бомбардовали земљу" Вучић о притисцима због посете Москви: Мислим да ће бити последица…
Курир 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је вечерас забрану коју су му за лет увеле Литванија и Летонија. - Већ људи у Влади размишљају о реципрочним мерама против Литваније и Летоније, ја сам против реципрочних мера. Ја… »
Н1 Инфо 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да студенти у блокади "неће дуго чекати" на расписивање ванредних парламентарних избора али није прецизирао када би то могло да се догоди. "Нека се припремају. Кад ће да… »
Вучић: Неће дуго чекати на изборе, биће расписани када предметна институција то уради
РТВ 07.05.2025
МОСКВА - Председник Србије Александар Вучић поручио је онима који траже ванредне парламентарне изборе да се спремају за њих наводећи да неће дуго чекати, али да ће се они одржати онда када он, којег сматрају за ненадлежну… »
Бета 07.05.2025
Вучић у Москви о захтеву студената за ванредне изборе: „Биће кад ненадлежна предметна институција то потпише“
Нова 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је у Москви да се на ванредне парламентарне изборе у Србији које захтевају студенти неће још дуго чекати, али да ће се избори одржати онда кад "ненадлежна предметна институција то буде… »
Вучиц́ са Црвеног трга: Поносан сам што сам овде, Запад Србији нуди само претње
Спутник 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ поручио је са Црвеног трга у Москви да је поносан на то што је председник Србије и што ц́е моц́и да присуствује обележавању борбе против фашизма, јер, како је истакао, ако неко има право да се… »
Студенти у блокади 'неће дуго чекати на изборе', изјавио Вучић
Слободна Европа 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 7. маја да студенти у блокади "неће дуго чекати" на расписивање ванредних парламентарних избора, али није прецизирао када би то могло да се догоди. "Нека се припремају. Кад ће да… »
Радио сто плус 07.05.2025
“Нека се припремају. Кад ће да буду, онда кад ненадлежна предметна институција то буде потписала”, рекао је Вучић за Радио-телевизију Србије (РТС) коментаришући захтев студената за распуштање Скупштине Србије и расписивање… »
Нови магазин 07.05.2025
Вучиц́ о захтеву студената: Открили су прави циљ, избори ц́е бити кад одлучи „ненадлежна институција“
Спутник 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је у Москви да су студенти открили свој прави циљ и истакао да ц́е избора бити када, како је рекао, ненадлежна предметна институција то буде потписала. Ми у Србији, каже председник… »
Председник Србије Александар Вучић из Москве Мислим да ће бити последица због посете Москви, али првенствено лично по мене
Дневник 07.05.2025
Председник Србије Александар Вучић стигао је поподне у Москву где ће присуствовати великој паради поводом Дана победе, и том приликом говорио је за Дневник РТС-а о актуелним темама. Говорећи о забрани Естоније и Литваније да… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних