Povezane vesti
Fitch Ratings: Studentski protesti bez uticaja na ekonomsku politiku
Bonitet 07.05.2025
Foto: Bonitet.com Slabiji izgledi za globalni ekonomski rast i kontinuirana domaća politička neizvesnost predstavljaju prepreke za srpsku ekonomiju, navodi Fitch Ratings u najnovijem saopštenju. I pored toga oni očekuju da Srbija nastavkom primene… »
Fič rejtings: Studentski protesti fokusirani na korupciju i centralizaciju vlasti, bez uticaja na ekonomsku politiku
Nova ekonomija 07.05.2025
Slabiji izgledi za globalni ekonomski rast i kontinuirana domaća politička neizvesnost predstavljaju prepreke za srpsku ekonomiju, navodi Fitch Ratings (Fič rejtings) u jučerašnjem saopštenju. I pored toga oni očekuju da Srbija nastavkom primene… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 34 minutajoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih