Повезане вести

"Победили смо четири енглеска клуба, а ми смо из сељачке лиге, знате"

"Победили смо четири енглеска клуба, а ми смо из сељачке лиге, знате"

Спортске.нет 08.05.2025
Фудбалери Пари Сен Жермена победили су синоћ на свом стадиону Арсенал резултатом 2:1 и са укупних 3:1 се пласирали у финале Лиге шампиона. За своју прву титулу првака Европе у историји Парижани ће се борити против Интера, 31… »
Капелова анализа - Ко ће бити највећа претња Интеру у финалу Лиге шампиона?

Капелова анализа - Ко ће бити највећа претња Интеру у финалу Лиге шампиона?

Спортске.нет 08.05.2025
За титулу новог првака Европе бориће се Интер и Пари Сен Жермен, који ће се састати 31. маја на минхенској Алијанц арени у финалу Лиге шампиона. То је епилог полуфиналних реванш-мечева у којима смо могли да уживамо у претходне… »
"Шта кажете, сељачка лига?": Луис Енрике натрљао истину на нос арогантим Енглезима

"Шта кажете, сељачка лига?": Луис Енрике натрљао истину на нос арогантим Енглезима

Мондо 08.05.2025
Тренер Пари Сен Жермена Луис Енрике ликовао после победе и пласмана свог тима у финале Лиге шампиона. Пари Сен Жермен пласирао се у своје друго финале Лиге шампиона и 31. маја на "Алијанц арени" у Минхену против Интера ће се… »
Луис Енрике: Како смо стигли до финала ЛШ? Тајна је у томе што смо "сељачки тим" (видео)

Луис Енрике: Како смо стигли до финала ЛШ? Тајна је у томе што смо "сељачки тим" (видео)

Спортски журнал 08.05.2025
Енрикеово објашњење је саркастично јер су медији на Острву потцењивали квалитет француске лиге, а ПСЖ је до финала победио четири клуба из Премијер лиге. - Ми смо "сељачки тим", зато смо стигли до финала Лиге шампиона - рекао… »
ЈутроСК: Дебакл Денвера, ПСЖ у финалу ЛШ, Срби у Риму…

ЈутроСК: Дебакл Денвера, ПСЖ у финалу ЛШ, Срби у Риму…

Спорт клуб 08.05.2025
Кроз актуелности у свету спорта овог јутра водиће вас Јелена Лукић, Игор Јагличић и Владимир Тодоровић, са почетком у 9 часова. Оклахома је декласирала Денвер и изједначила на 1:1 у серији, док су Никси направили нови брејк у… »
Енрике ликује због Енглеза: "Ми смо из Сељачке лиге, знате"

Енрике ликује због Енглеза: "Ми смо из Сељачке лиге, знате"

Б92 08.05.2025
ПСЖ је изборио нову шансу да освоји прву титулу шампиона Европе. Париски "свеци" су у полуфиналу Лиге шампиона елиминисали енглески Арсенал са 2:1 на свом терену након 1:0 у Лондону. ПСЖ је до финала стигао надигравши успут чак… »
„Ми смо из Лиге сељака“: Луис Енрике ликовао после елиминације Арсенала

„Ми смо из Лиге сељака“: Луис Енрике ликовао после елиминације Арсенала

Данас 08.05.2025
Енглеска лига слови за најбољу у Европи, али неће имати представника у финалу Лиге шампиона. ПСЖ је у другом мечу полуфинала савладао на свом терену Арсенал са 2:1, а будући да су славили и у Лондону са 1:0 заслужено су стигли… »
"Ми смо из Сељачке Лиге"! Луис Енрике брутално спустио Енглезе

"Ми смо из Сељачке Лиге"! Луис Енрике брутално спустио Енглезе

Вечерње новости 08.05.2025
Фудбалери Пари Сен Жермена пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су синоћ у реванш мечу полуфинала на свом терену победили Арсенал резултатом 2:1. У првом мечу у Лондону било је 1:0 за француску екипу. ФОТО: АП/Тањуг… »
И то се десило: На овакво финале Лиге шампиона се чекало 21 годину

И то се десило: На овакво финале Лиге шампиона се чекало 21 годину

Вечерње новости 08.05.2025
У ФИНАЛУ Лиге шампиона играће Интер и Пар Сен Жермен. Након што је постало познато да ће се ови тимови борити за "ушати" пехар појавио се један занимљив податак. ФОТО: Тањуг/АП/Аурелиен Мориссард Наиме, први пут од 2004. године… »
Тренер ПСЖ: Ми смо из Сељачке лиге, зато смо уништили Енглезе

Тренер ПСЖ: Ми смо из Сељачке лиге, зато смо уништили Енглезе

Спорт клуб 08.05.2025
ПСЖ је изборио финале Лиге шампион тако што је и у реваншу на свом терену победио Арсенал. Пошто је добио 1:0 у Лондону, славио је 2:1 на свом Парку принчева и отишао у меч за титулу. Тамо га чека Интер, а утакмица за пехар игра… »
Све што треба да знате о финалу Лиге шампиона ПСЖ – Интер

Све што треба да знате о финалу Лиге шампиона ПСЖ – Интер

Спорт клуб 08.05.2025
У Минхену 31. маја од 21 час играће се јубиларно 70. финале за клупског првака Европе. За велики сребрни пехар бориће се фудбалери Интера и Пари Сен Жермена. Интер је први оверио визу за Минхем пошто је у уторак у историјском… »
Дуарте води ка дуплој круни

Дуарте води ка дуплој круни

Спортски журнал 08.05.2025
Црвена звезда надиграла Напредак и пласирала се у завршну представу најмасовнијег такмичења, гост показао зубе. Црвена звезда је теже од очекиваног савладала Напредак и пласирала се у финале Купа Србије у којем ће да се састане… »
ПСЖ елиминисао Арсенал и пласирао се у финале Лиге шампиона: Дуел Паржана и Интера за трофеј 31. маја у Минхену

ПСЖ елиминисао Арсенал и пласирао се у финале Лиге шампиона: Дуел Паржана и Интера за трофеј 31. маја у Минхену

Данас 08.05.2025
Фудбалери Пари Сен Жермена пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су у реванш утакмици у Паризу победили Арсенал са 2:1 (1:0), и укупним резултатом 3:1 елиминисали екипу из Лондона. Парижани су до тријумфа стигли головима… »
Црвена звезда и Војводина поново у финалу фудбалског Купа Србије

Црвена звезда и Војводина поново у финалу фудбалског Купа Србије

Данас 07.05.2025
Фудбалери Црвене звезде и Војводине пласирали су се у финале Купа Југославије, у утакмици која ће бити реприза прошлогодишњег меча за трофеј у овом такмичењу, а на програму је 22. маја у Зајечару. У полуфиналним дуелима… »

Вести дана »