Povezane vesti
"Nisam manje žena zato što nemam decu": Ćerka naše poznate glumice otkrila sa kakvim predrasudama se susreće: "Ne ulazim u…
Blic 08.05.2025
Glumica Katarina Žutić (52), ćerka glumice Svetlane Cece Bojković, jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi za potomstvo. Kaja je tada rekla da sebe ne smatra manje ženstvenom zbog toga što ne može da ima decu, kao i da joj smeta što je to u… »
Srpska glumica ne može da ima decu, o bolnoj temi javno govorila: "Pokušala sam, nije išlo..."
Blic 07.05.2025
Glumica Katarina Žutić (52) jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi za potomstvo. - Pokušala sam da imam decu, prosto nije išlo, zbog raznih razloga. Bilo mi je teško kada je taj period pokušaja okončan. U skali teških životnih perioda, prvo… »
Vesti dana »
Agoniji na planini Stolovi konačno se nazire kraj: Požar lokalizovan na tri lokacije, vatra još aktivna na izuzetno nepristupačnom terenu čije gašenje otežava jak vetar
RINA pre 22 minutajoš 14 povezanih
Nadzornik na kopu Drmno u Kostolcu, preminuo od posledica strujnog udara
Pravo u centar pre 37 minutajoš 15 povezanih
Kragujevački lekari u neverici: Čitave noći dolazili mrtvi pijani pacijenti, javljali se čak i sa ozbiljnim povredama
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp odložio uvođenje carina na uvoz iz Kanade, Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Serbian News Media pre 2 minutajoš 13 povezanih