Povezane vesti
"Nisam manje žena zato što nemam decu": Ćerka naše poznate glumice otkrila sa kakvim predrasudama se susreće: "Ne ulazim u…
Blic 08.05.2025
Glumica Katarina Žutić (52), ćerka glumice Svetlane Cece Bojković, jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi za potomstvo. Kaja je tada rekla da sebe ne smatra manje ženstvenom zbog toga što ne može da ima decu, kao i da joj smeta što je to u… »
Srpska glumica ne može da ima decu, o bolnoj temi javno govorila: "Pokušala sam, nije išlo..."
Blic 07.05.2025
Glumica Katarina Žutić (52) jednom prilikom otvoreno je govorila o svojoj borbi za potomstvo. - Pokušala sam da imam decu, prosto nije išlo, zbog raznih razloga. Bilo mi je teško kada je taj period pokušaja okončan. U skali teških životnih perioda, prvo… »
Vesti dana »

Strašne gužve u Beogradu: Sve stoji u ovim delovima grada, izbegavajte centar ako možete (Foto)
Mondo pre 57 minutajoš 59 povezanih

Arijan Lakić: „Moramo da shvatimo da je sezona počela i da budemo spremniji sutra!“
Hot sport pre 8 minutajoš 40 povezanih

Struja za domaćinstva i male kupce u Srbiji od danas skuplja 6,6 odsto, crvena zona od 1.200 kWh
Jugmedia pre 5 satijoš 40 povezanih