Повезане вести

"Добила сам потврду, причају људи да је..." Мајци фармацеута из Ниша рекли где јој је син, скрхана од бола поставила једно…

"Добила сам потврду, причају људи да је..." Мајци фармацеута из Ниша рекли где јој је син, скрхана од бола поставила једно…

Курир 08.05.2025
Милан Ђорђевић, фармацеут из Ниша, нестао је под још неутврђеним околностима 10. јуна прошле године на излетишту Бојанине воде код Ниша. - Ово што нас је затекло је страшно, не дао Бог ником. Мени је битно да знам само да је жив… »
"Добила сам потврду": Мајка несталог фармацеута из Ниша открила нове детаље о нестанку сина: "После два сата мени се живот…

"Добила сам потврду": Мајка несталог фармацеута из Ниша открила нове детаље о нестанку сина: "После два сата мени се живот…

Блиц 08.05.2025
Милан Ђорђевић (42), фармацеут из Ниша нестао је 10. јуна прошле године под још увек неразрешеним околностима. Његова мајка Марица причала је за "Блиц" о агонији коју је прошла протеклих месеци у нади да ће добити неку… »
"Као да је пропао у земљу": Мистерија нестанка Милана из Ниша је све већа, годину дана и ниједан једини траг

"Као да је пропао у земљу": Мистерија нестанка Милана из Ниша је све већа, годину дана и ниједан једини траг

Мондо 08.05.2025
Мистерија нестанка фармацеута из Ниша дуга скоро годину дана. Милан Ђорђевић, фармацеут из Ниша, нестао је под још неутврђеним околностима 10. јуна прошле године на излетишту Бојанине воде код Ниша. "Ово што нас је затекло је… »

Вести дана »