Povezane vesti
"Dobila sam potvrdu, pričaju ljudi da je..." Majci farmaceuta iz Niša rekli gde joj je sin, skrhana od bola postavila jedno…
Kurir 08.05.2025
Milan Đorđević, farmaceut iz Niša, nestao je pod još neutvrđenim okolnostima 10. juna prošle godine na izletištu Bojanine vode kod Niša. - Ovo što nas je zateklo je strašno, ne dao Bog nikom. Meni je bitno da znam samo da je živ. A sad, otišao, odveli… »
"Dobila sam potvrdu": Majka nestalog farmaceuta iz Niša otkrila nove detalje o nestanku sina: "Posle dva sata meni se život…
Blic 08.05.2025
Milan Đorđević (42), farmaceut iz Niša nestao je 10. juna prošle godine pod još uvek nerazrešenim okolnostima. Njegova majka Marica pričala je za "Blic" o agoniji koju je prošla proteklih meseci u nadi da će dobiti neku informaciju o sinu. Pored toga… »
"Kao da je propao u zemlju": Misterija nestanka Milana iz Niša je sve veća, godinu dana i nijedan jedini trag
Mondo 08.05.2025
Misterija nestanka farmaceuta iz Niša duga skoro godinu dana. Milan Đorđević, farmaceut iz Niša, nestao je pod još neutvrđenim okolnostima 10. juna prošle godine na izletištu Bojanine vode kod Niša. "Ovo što nas je zateklo je strašno, ne dao Bog nikom… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 139 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i zabranu političkog delovanja
BBC News pre 28 minutajoš 44 povezane

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 35 povezanih