Povezane vesti
Premijer Macut na sastanku u privrednoj komori Srbije: Na raspolaganju sam privredi (foto)
Kurir pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut, učestvujući u radu Centra za privredne inicijative i brza rešenja Privredne komore Srbije ocenio je danas da je ovo operativno telo ključna podrška za brzu razmenu informacija između privrede, Vlade i nadležnih… »
Macut u Privrednoj komori Srbije: Na raspolaganju sam privredi
RTS pre 23 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut ocenio je, učestvujući u radu Centra za privredne inicijative i brza rešenja Privredne komore Srbije, da je ovo operativno telo ključna podrška za brzu razmenu informacija između privrede, Vlade i nadležnih… »
Macut u Privrednoj komori Srbije: Na raspolaganju sam privredi
Euronews pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut ocenio je danas, učestvujući u radu Centra za privredne inicijative i brza rešenja Privredne komore Srbije (PKS), da je ovo operativno telo ključna podrška za brzu razmenu informacija između privrede, Vlade i… »
Macut u PKS: Na raspolaganju sam privredi
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut, učestvujući u radu Centra za privredne inicijative i brza rešenja Privredne komore Srbije ocenio je danas da je ovo operativno telo ključna podrška za brzu razmenu informacija između privrede, Vlade i nadležnih… »
Čadež i Macut: Dijalog privrede i države ključ stabilnog poslovanja
NIN pre 24 dana
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež danas je sa premijerom Srbije Đurom Macutom razgovarao o aktuelnim ekonomskim temama i dijalogu privrede i države, saopštila je PKS. Кako je istaknuto na sastanku, efikasna saradnja privrede, vlade i… »
Premijer Macut razgovarao sa Čadežom: Vlada će intenzivirati saradnju sa PKS na korist države, privrede i građana
Blic pre 24 dana
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom o stanju u privredi i naglasio da će vlada na korist države, privrede i građana intezivirati saradnju sa PKS. Macut je, kako se… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 28 minutajoš 20 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 3 minutajoš 37 povezanih