Povezane vesti
"Gde mi je: Dete?" Oglasila se majka Danke Ilić pred novo saslušanje u istrazi smrti ćerkice: "Moj stav ostaje isti!"
Blic 08.05.2025
Ivana Ilić, majka dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta prošle godine iz Banjskog polja, oglasila se nakon što je u javnosti objavljeno da će ponovo biti saslušana pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru. – Za saslušanje sam saznala iz… »
"Hoću konačno da saznam gde mi je dete": Oglasila se majka Danke Ilić pred novo saslušanje
Mondo 08.05.2025
Majka nestale Danke Ilić biće ponovo saslušana 16. maja. Ivana Ilić, majka dvogodišnje devojčice Danke iz Bora koja je nestala 26. marta prošle godine iz Banjskog polja, oglasila se nakon što je u javnosti objavljeno da će ponovo biti saslušana pred… »
"Gle, gde ovo dete ide samo na dole": Dragoslava videla Danku na dan nestanka, odmah ispričala šta se desilo
Mondo 08.05.2025
Slučaj nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić još uvek nije razjašnjen. Optužnica za nestanak i ubistvo Danke Ilić nedavno je ponovo vraćena na dopunu istrage i prebačena u drugi sud, a tokom prošle nedelje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru iz Višeg… »
„Gle, gde ovo dete ide samo“: Sud u Zaječaru traže dopunu istrage za ubistvo Danke, a evo šta su ranije ispričali svedoci koji…
Nova 08.05.2025
Optužnica za nestanak i ubistvo Danke Ilić nedavno je ponovo vraćena na dopunu istrage i prebačena u drugi sud, a tokom prošle nedelje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru iz Višeg suda u Negotinu stigao je zahtev za dopunu istrage protiv Srđana Jankovića… »
Majci Danke Ilić postaviće ova Pitanja: Zakazano saslušanje, neophodno je da otkrije jednu stvar
Blic 08.05.2025
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano je saslušanje Ivane Ilić, majke Danke Ilić (2) iz Bora, koja je nestala 26. marta prošle godine iz Banjskog Polja, a za koju istražitelji smatraju da je ubijena. Kako saznajemo, devojčicina majka će u… »
Majka Danke Ilić će morati da odgovara na ova pitanja u tužilaštvu: Saslušanje od ključnog značaja
Mondo 08.05.2025
Saslušanje Ivane Ilić od velikog je značaja za naredni korak koji će morati da napravi zaječarsko Više tužilaštvo. Saslušanje Ivane Ilić, majke Danke Ilić (2) iz Bora, zakazano je za 16. maj. Devojčicina majka će u tužilaštvo morati da dođe 16. maja… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici osumnjičenih za napad na policajce tokom protesta u Užicu
Telegraf pre 51 minutajoš 24 povezane

PRESS: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 26 minutajoš 15 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 12 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Beta pre 22 minutajoš 49 povezanih