Повезане вести

"Где ми је: Дете?" Огласила се мајка Данке Илић пред ново саслушање у истрази смрти ћеркице: "Мој став остаје исти!"

"Где ми је: Дете?" Огласила се мајка Данке Илић пред ново саслушање у истрази смрти ћеркице: "Мој став остаје исти!"

Блиц 08.05.2025
Ивана Илић, мајка двогодишње девојчице из Бора која је нестала 26. марта прошле године из Бањског поља, огласила се након што је у јавности објављено да ће поново бити саслушана пред Вишим јавним тужилаштвом у Зајечару. – За… »
"Хоћу коначно да сазнам где ми је дете": Огласила се мајка Данке Илић пред ново саслушање

"Хоћу коначно да сазнам где ми је дете": Огласила се мајка Данке Илић пред ново саслушање

Мондо 08.05.2025
Мајка нестале Данке Илић биће поново саслушана 16. маја. Ивана Илић, мајка двогодишње девојчице Данке из Бора која је нестала 26. марта прошле године из Бањског поља, огласила се након што је у јавности објављено да ће поново… »
"Гле, где ово дете иде само на доле": Драгослава видела Данку на дан нестанка, одмах испричала шта се десило

"Гле, где ово дете иде само на доле": Драгослава видела Данку на дан нестанка, одмах испричала шта се десило

Мондо 08.05.2025
Случај нестанка двогодишње девојчице Данке Илић још увек није разјашњен. Оптужница за нестанак и убиство Данке Илић недавно је поново враћена на допуну истраге и пребачена у други суд, а током прошле недеље у Више јавно… »
„Гле, где ово дете иде само“: Суд у Зајечару траже допуну истраге за убиство Данке, а ево шта су раније испричали сведоци који…

„Гле, где ово дете иде само“: Суд у Зајечару траже допуну истраге за убиство Данке, а ево шта су раније испричали сведоци који…

Нова 08.05.2025
Оптужница за нестанак и убиство Данке Илић недавно је поново враћена на допуну истраге и пребачена у други суд, а током прошле недеље у Више јавно тужилаштво у Зајечару из Вишег суда у Неготину стигао је захтев за допуну истраге… »
Мајци Данке Илић поставиће ова Питања: Заказано саслушање, неопходно је да открије једну ствар

Мајци Данке Илић поставиће ова Питања: Заказано саслушање, неопходно је да открије једну ствар

Блиц 08.05.2025
У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару заказано је саслушање Иване Илић, мајке Данке Илић (2) из Бора, која је нестала 26. марта прошле године из Бањског Поља, а за коју истражитељи сматрају да је убијена. Како сазнајемо… »
Мајка Данке Илић ће морати да одговара на ова питања у тужилаштву: Саслушање од кључног значаја

Мајка Данке Илић ће морати да одговара на ова питања у тужилаштву: Саслушање од кључног значаја

Мондо 08.05.2025
Саслушање Иване Илић од великог је значаја за наредни корак који ће морати да направи зајечарско Више тужилаштво. Саслушање Иване Илић, мајке Данке Илић (2) из Бора, заказано је за 16. мај. Девојчицина мајка ће у тужилаштво… »

Вести дана »