Povezane vesti
"Nisam hteo da se ženim": Baka Prase otkrio pravi razlog raskida s influenserkom Anjom Bla
Mondo 08.05.2025
Jutjuber Baka Prase, progovorio o raskidu sa influenserkom Anjom Bla. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutjuber kojem je nedavno ugašen nalog na ovoj platformi, u julu prošle godine je saopštio da se rastao sa dugogodišnjom devojkom Anjom Bla. Od… »
"Nisam hteo da se ženim" Baka Prase otkrio pravi razlog raskida sa Anjom Bla, tvrdi da je ovo razlog: Udala bi se za mene...
Kurir 08.05.2025
Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Bla i dalje ne prestaje da privlači pažnju iako ovaj par već neko vreme nije zajedno. Od kako se otkrilo da su zajedno, njihova veza je neretko bila pod lupom javnosti, a Baka Prase je neretko govorio o detaljima… »
"Nisam hteo da se ženim": Baka Prase raskinuo sa Anjom Bla, sad tvrdi da je razlog potencijalni brak: "Ona bi se udala za mene"…
Blic 08.05.2025
Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Bla i dalje ne prestaje da privlači pažnju iako ovaj par već neko vreme nije zajedno. Od kako se otkrilo da su zajedno, njihova veza je neretko bila pod lupom javnosti, a Baka Prase je neretko govorio o detaljima… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 29 minutajoš 48 povezanih

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane