Повезане вести

Промашај од 100.000.000 евра иде по европски трофеј: Сви га отписали, а само му је то фалило за шоу

Промашај од 100.000.000 евра иде по европски трофеј: Сви га отписали, а само му је то фалило за шоу

Мондо 08.05.2025
Бразилски фудбалер Антони води Бетис ка европском трофеју док га пола Европе понижава због мандата у Манчестер јунајтеду. Финале Конференцијске лиге играће Челзи и Бетис! Тим из Лондона лако је у два меча савладао Ђургарден… »
Антони је постао права фудбалска зверка, његов гол из слободњака је за изучавање!

Антони је постао права фудбалска зверка, његов гол из слободњака је за изучавање!

Телеграф 08.05.2025
Дао је гол у првом мечу против Фиорентине, постигао је голчину током викенда против Еспањола и сада још једну, опет против Фиорентине. То је све учинио исти онај Антони који је био на стубу срама до зиме и доласка у Бетис на… »
Олимпијакос директно у Лиги шампиона после пласмана Пари Сен Жермена у финале

Олимпијакос директно у Лиги шампиона после пласмана Пари Сен Жермена у финале

Радио сто плус 08.05.2025
“Вратили смо се”, навео је нови шампион Грчке Олимпијакос на друштвеним мрежама, након што је Европска фудбалска унија (Уефа) потврдила статус атинског клуба. Пари Сен Жермен се синоћ пласирао у финале Лиге шампиона пошто је у… »
Тањга послао моћну поруку играчима Војводине: "Имате м**а да освојите куп!"

Тањга послао моћну поруку играчима Војводине: "Имате м**а да освојите куп!"

Телеграф 08.05.2025
Фудбалери Војводине пласирали су се у финале Купа Србије пошто су у полуфиналу победили ТСЦ резултатом 2:0. Након меча, тренер новосадске екипе Мирослав Тањга имао је снажну поруку за своје играче у свлачионици. - Хоћу да… »
Артета није лако поднео пораз од ПСЖ-а: “Сигуран сам да није било бољег тима од Арсенала ове сезоне у ЛШ"

Артета није лако поднео пораз од ПСЖ-а: “Сигуран сам да није било бољег тима од Арсенала ове сезоне у ЛШ"

Телеграф 08.05.2025
Фудбалери Пари Сен Жермена пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су у реваншу полуфинала у Паризу победили Арсенал 2:1, након што су славили 1:0 у Лондону. Након меча, тренер Арсенала Микел Артета изјавио је да у финале… »
Енрике: Показали смо карактер

Енрике: Показали смо карактер

“Мој први утисак је да сам веома срећан, за све што су тим и навијачи успели. Имамо још два финала да играмо, али смо показали ове сезоне да смо прави тим, уз навијаче и све у клубу. Мислим да смо показали карактер, али имамо још… »
Артета: Најбољи тим је изгубио у овом двомечу

Артета: Најбољи тим је изгубио у овом двомечу

“Јако сам поносан на играче, мислим да смо били најбољи тим у овом такмичењу колико сам могао да видим, али смо испали”, навео је Артета, а пренео Би-Би-Си (ББЦ). Арсенал није успео да се пласира у финале Лиге шампиона, пошто… »
Луис Енрике после избацивања Арсенала у ЛШ изјавом подигао буру: "Знате, ми смо лига сељака"

Луис Енрике после избацивања Арсенала у ЛШ изјавом подигао буру: "Знате, ми смо лига сељака"

Телеграф 08.05.2025
Енглески фудбалски клубови ове сезоне у Лиги шампиона нису се добро провели. У финалу их неће бити, што је постало јасно након јучерашњег новог тријумфа ПСЖ-а над Арсеналом од 2:1. Са укупних 3:1 је тако тим из Париза прошао… »
Лаутаро Мартинез открио шта се десило пре дуела са Барселоном: "Плакао сам..."

Лаутаро Мартинез открио шта се десило пре дуела са Барселоном: "Плакао сам..."

Телеграф 08.05.2025
Фудбалери Интера пласирали су се у финале Лиге шампиона, пошто су у уторак у Милану после продужетака победили Барселону резултатом 4:3, након 3:3 у првом мечу на Монжуику. Капитен Интер Лаутаро Мартинез изјавио је након меча да… »

Вести дана »