Povezane vesti

Promašaj od 100.000.000 evra ide po evropski trofej: Svi ga otpisali, a samo mu je to falilo za šou

Promašaj od 100.000.000 evra ide po evropski trofej: Svi ga otpisali, a samo mu je to falilo za šou

Mondo 08.05.2025
Brazilski fudbaler Antoni vodi Betis ka evropskom trofeju dok ga pola Evrope ponižava zbog mandata u Mančester junajtedu. Finale Konferencijske lige igraće Čelzi i Betis! Tim iz Londona lako je u dva meča savladao Đurgarden, pošto je nakon ubedljive… »
Antoni je postao prava fudbalska zverka, njegov gol iz slobodnjaka je za izučavanje!

Antoni je postao prava fudbalska zverka, njegov gol iz slobodnjaka je za izučavanje!

Telegraf 08.05.2025
Dao je gol u prvom meču protiv Fiorentine, postigao je golčinu tokom vikenda protiv Espanjola i sada još jednu, opet protiv Fiorentine. To je sve učinio isti onaj Antoni koji je bio na stubu srama do zime i dolaska u Betis na pozajmicu iz Mančester… »
Olimpijakos direktno u Ligi šampiona posle plasmana Pari Sen Žermena u finale

Olimpijakos direktno u Ligi šampiona posle plasmana Pari Sen Žermena u finale

Radio sto plus 08.05.2025
“Vratili smo se”, naveo je novi šampion Grčke Olimpijakos na društvenim mrežama, nakon što je Evropska fudbalska unija (Uefa) potvrdila status atinskog kluba. Pari Sen Žermen se sinoć plasirao u finale Lige šampiona pošto je u dvomeču eliminisao Arsenal… »
Tanjga poslao moćnu poruku igračima Vojvodine: "Imate m**a da osvojite kup!"

Tanjga poslao moćnu poruku igračima Vojvodine: "Imate m**a da osvojite kup!"

Telegraf 08.05.2025
Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su u polufinalu pobedili TSC rezultatom 2:0. Nakon meča, trener novosadske ekipe Miroslav Tanjga imao je snažnu poruku za svoje igrače u svlačionici. - Hoću da verujete od danas da mi kup… »
Arteta nije lako podneo poraz od PSŽ-a: “Siguran sam da nije bilo boljeg tima od Arsenala ove sezone u LŠ"

Arteta nije lako podneo poraz od PSŽ-a: “Siguran sam da nije bilo boljeg tima od Arsenala ove sezone u LŠ"

Telegraf 08.05.2025
Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su u revanšu polufinala u Parizu pobedili Arsenal 2:1, nakon što su slavili 1:0 u Londonu. Nakon meča, trener Arsenala Mikel Arteta izjavio je da u finale nije prošla bolja ekipa. -… »
Enrike: Pokazali smo karakter

Enrike: Pokazali smo karakter

“Moj prvi utisak je da sam veoma srećan, za sve što su tim i navijači uspeli. Imamo još dva finala da igramo, ali smo pokazali ove sezone da smo pravi tim, uz navijače i sve u klubu. Mislim da smo pokazali karakter, ali imamo još dve utakmice da stvorimo… »
Arteta: Najbolji tim je izgubio u ovom dvomeču

Arteta: Najbolji tim je izgubio u ovom dvomeču

“Jako sam ponosan na igrače, mislim da smo bili najbolji tim u ovom takmičenju koliko sam mogao da vidim, ali smo ispali”, naveo je Arteta, a preneo Bi-Bi-Si (BBC). Arsenal nije uspeo da se plasira u finale Lige šampiona, pošto je u sredu u revanš… »
Luis Enrike posle izbacivanja Arsenala u LŠ izjavom podigao buru: "Znate, mi smo liga seljaka"

Luis Enrike posle izbacivanja Arsenala u LŠ izjavom podigao buru: "Znate, mi smo liga seljaka"

Telegraf 08.05.2025
Engleski fudbalski klubovi ove sezone u Ligi šampiona nisu se dobro proveli. U finalu ih neće biti, što je postalo jasno nakon jučerašnjeg novog trijumfa PSŽ-a nad Arsenalom od 2:1. Sa ukupnih 3:1 je tako tim iz Pariza prošao dalje, a naravno da je mnogo… »
Lautaro Martinez otkrio šta se desilo pre duela sa Barselonom: "Plakao sam..."

Lautaro Martinez otkrio šta se desilo pre duela sa Barselonom: "Plakao sam..."

Telegraf 08.05.2025
Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su u utorak u Milanu posle produžetaka pobedili Barselonu rezultatom 4:3, nakon 3:3 u prvom meču na Monžuiku. Kapiten Inter Lautaro Martinez izjavio je nakon meča da je ponosan na saigrače… »

Vesti dana »