Повезане вести

Суткиња: Симптоматично да сам нападнута у тренутку кад ми је припао предмет који се односи на Вучића

Суткиња: Симптоматично да сам нападнута у тренутку кад ми је припао предмет који се односи на Вучића

Н1 Инфо 08.05.2025
Суткиња Мина Митић, која је нападнута у присуству свог малолетног детета, описала је како је изгледао напад и изјавила да је симптоматично да се то све догађа у моменту када је управо њој припао предмет адвоката Мироја… »
Нападнута суткиња задужена за предмет о Вучићу

Нападнута суткиња задужена за предмет о Вучићу

Луфтика 08.05.2025
Суткиња Првог основног суда у Београду Мина Митић, која је задужена за поступак у којем се разматра пословна способност Александар Вучића, описала је за Радар шта се догодило када је прексиноћ нападнута на улици пред својим… »
Нападнута суткиња која се бави предметом о Вучићу: "Полиција није обавила увиђај"

Нападнута суткиња која се бави предметом о Вучићу: "Полиција није обавила увиђај"

Радио 021 08.05.2025
Суткиња Првог основног суда у Београду Мина Митић, која је задужена за поступак у ком се разматра пословна способност Александра Вучића, описала је инцидент у коме је нападнута. Митић је у понедељак увече нападнута на улици… »

Вести дана »