Povezane vesti
Sutkinja: Simptomatično da sam napadnuta u trenutku kad mi je pripao predmet koji se odnosi na Vučića
N1 Info 08.05.2025
Sutkinja Mina Mitić, koja je napadnuta u prisustvu svog maloletnog deteta, opisala je kako je izgledao napad i izjavila da je simptomatično da se to sve događa u momentu kada je upravo njoj pripao predmet advokata Miroja Jovanovića u kome se traži da se… »
Napadnuta sutkinja zadužena za predmet o Vučiću
Luftika 08.05.2025
Sutkinja Prvog osnovnog suda u Beogradu Mina Mitić, koja je zadužena za postupak u kojem se razmatra poslovna sposobnost Aleksandar Vučića, opisala je za Radar šta se dogodilo kada je preksinoć napadnuta na ulici pred svojim maloletnim detetom. „Dok sam… »
Napadnuta sutkinja koja se bavi predmetom o Vučiću: "Policija nije obavila uviđaj"
Radio 021 08.05.2025
Sutkinja Prvog osnovnog suda u Beogradu Mina Mitić, koja je zadužena za postupak u kom se razmatra poslovna sposobnost Aleksandra Vučića, opisala je incident u kome je napadnuta. Mitić je u ponedeljak uveče napadnuta na ulici pred svojim maloletnim… »
Vesti dana »

Velika izmena na maloj maturi: Pogledajte kako će pregledati deo odgovora na testu
Nova pre 7 minutajoš 20 povezanih

„Informer objavio slike sudija koji su glasali za ponavljanje izbora u Kosjeriću“: Opozicija se oglasila i najavila kad se ponovo glasa
Nova pre 58 minutajoš 31 povezana

Otkazan ispit na VPŠ, studenti ostaju u blokadi i najavljuju dežurstvo do kraja dana
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih

Dvadesetčetvoročasovna kontrola saobraćaja pod nazivom „Alcohol and Drugs Marathon” danas u celoj Srbiji! Saopštenje MUP-a
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 15 povezanih