Povezane vesti
Si Đinping: Ponovo sam kročio na tlo našeg prijateljskog suseda Rusije
Mondo 08.05.2025
Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji. Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji i tom prilikom je, na aerodromu Vnukovo, izdao pisano… »
Si Đinping: Ponovo sam kročio na tlo našeg prijateljskog suseda Rusije
Kurir 08.05.2025
Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji i tom prilikom je, na aerodromu Vnukovo, izdao pisano saopštenje. „Veoma mi je drago što sam, na poziv predsednika Vladimira Putina, doputovao u zvaničnu… »
Si Đinping: Kina i Rusija susedi i prijatelji koji dele dobre i loše trenutke
Beta 08.05.2025
Kineski predsednik Si Đinping saopštio je danas na početku posete Rusiji da su "Kina i Rusija susedi povezani zajedno, pravi prijatelji koji dele dobre i teške trenutke, ali i partneri koji zajedno postižu uspehe". Po dolasku na aerodrom Vnukovo Si je… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Kapetan bole krstari belom lađom: Magična plovidba kroz srpsku Svetu goru ostavlja turiste bez daha, Ovčarsko-kablarska klisura prirodni je dragulj Zapadne Srbije (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane