Povezane vesti
Si Đinping: Ponovo sam kročio na tlo našeg prijateljskog suseda Rusije
Mondo pre 24 dana
Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji. Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji i tom prilikom je, na aerodromu Vnukovo, izdao… »
Si Đinping: Ponovo sam kročio na tlo našeg prijateljskog suseda Rusije
Kurir pre 24 dana
Kineski predsednik Si Đinping doputovao je danas u Moskvu gde će boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji i tom prilikom je, na aerodromu Vnukovo, izdao pisano saopštenje. „Veoma mi je drago što sam, na poziv predsednika Vladimira Putina, doputovao u… »
Si Đinping: Kina i Rusija susedi i prijatelji koji dele dobre i loše trenutke
Beta pre 24 dana
Kineski predsednik Si Đinping saopštio je danas na početku posete Rusiji da su "Kina i Rusija susedi povezani zajedno, pravi prijatelji koji dele dobre i teške trenutke, ali i partneri koji zajedno postižu uspehe". Po dolasku na aerodrom Vnukovo Si… »
Vesti dana »

Dačić: Nema više nijedne škole u blokadi, oko 50 škola ima skraćene časove
RTV pre 11 minutajoš 16 povezanih

Ko je novi poljski predsednik Karol Navrocki: Istoričar i bokser sa huliganskom prošlošću, inspirisan Trampom
NIN pre 6 minutajoš 45 povezanih

RHMZ izbacio prognozu za ceo jun – tačno se vidi koji su dani „kritični“, a evo i šta se dešava posle prvog toplotnog talasa
Nova pre 11 minutajoš 35 povezanih

Pokušao da spali ljude na demonstracijama u Americi u znak podrške izraelskim taocima u Gazi
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Kako je Ukrajina izvela napad dronovima na ruske baze: Detalji operacije koja je uništila 40 odsto ruske avijacije
Nova ekonomija pre 26 minutajoš 18 povezanih