Povezane vesti
Tihomir Stanić: Shvatio sam koliko mi znače Kekec i Ciciban, da mi nedostaje Radko i da obožavam Milenu – Otvoreni Dani…
Nova 08.05.2025
Dani slovenačkog filma svečano su po 11. put otvoreni sinoć u "Sali Makavejev" Jugoslovenske kinoteke i trajaće do 11. maja. Glumac Tihomir Stanić je svečano otvorio festival i naglasio da je „slovenačka kultura duboko utkana u njegovo lično obrazovanje… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Telegraf 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Nedeljnik 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske… »
Vesti dana »
Pregovori o prodaji ruskog udela u NIS-u i interesi Srbije, Mađarske i Rusije
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 7 povezanih
Posle horora na Novom Beogradu, oglasila se Milica: Monstrum napao baku sa unučetom, ona uputila oštar apel
Telegraf pre 44 minutajoš 25 povezanih
„Moram da stanem u odbranu igrača“: Obradović objasnio krizu i zašto u timu nije bilo Kodija i Nvore!
Hot sport pre 9 minutajoš 58 povezanih
Zelenski razgovarao sa kanadskim premijerom Karnijem uoči sutrašnjeg sastanka sa Trampom
Nedeljnik pre 3 satajoš 28 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 9 minutajoš 72 povezane