Povezane vesti
Tihomir Stanić: Shvatio sam koliko mi znače Kekec i Ciciban, da mi nedostaje Radko i da obožavam Milenu – Otvoreni Dani…
Nova pre 23 dana
Dani slovenačkog filma svečano su po 11. put otvoreni sinoć u "Sali Makavejev" Jugoslovenske kinoteke i trajaće do 11. maja. Glumac Tihomir Stanić je svečano otvorio festival i naglasio da je „slovenačka kultura duboko utkana u njegovo lično… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Telegraf pre 23 dana
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Nedeljnik pre 23 dana
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora… »
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi u Šapcu: Stigli maratonci i biciklisti iz više gradova, održan glavni program
Blic pre 1 satjoš 44 povezane

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 9 satijoš 11 povezanih

Kandidatkinja SNS izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih

Đoković: Zadovoljan sam pobedom, nadam se stotom grend slem trijumfu
RTS pre 23 minutajoš 119 povezanih