Povezane vesti
Tihomir Stanić: Shvatio sam koliko mi znače Kekec i Ciciban, da mi nedostaje Radko i da obožavam Milenu – Otvoreni Dani…
Nova 08.05.2025
Dani slovenačkog filma svečano su po 11. put otvoreni sinoć u "Sali Makavejev" Jugoslovenske kinoteke i trajaće do 11. maja. Glumac Tihomir Stanić je svečano otvorio festival i naglasio da je „slovenačka kultura duboko utkana u njegovo lično obrazovanje… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Telegraf 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske… »
Svečano otvoreno 11. izdanje manifestacije “Dani slovenačkog filma” u Jugoslovenskoj kinoteci
Nedeljnik 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno u sredu, 7. maja u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTV pre 16 minutajoš 26 povezanih

Kroz Kipar do prave forme – Srbija na novom testu pred Evrobasket (RTS1, 16.00)
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih

Gužve ka granicama Srbije: Intenzivan saobraćaj, moguće kolone zbog radova na putevima
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih